Eredményeink az előző játékhétről (2022.05.16-22.) ⚽️🟢

Bajnoki fordulók, Régiós torna, edzőmérkőzés és Bozsik Fesztivál legutóbbi összeállításunkban.
🟢 Viadukt SE – Dunaharaszti MTK 0:1 (0:0)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 29. forduló
2022.05.21. szombat, 17:00 Iharosi sportpálya
👇
💬 „Jó iramú rangadót játszottunk az egyik bajnokesélyessel, inkább a küzdelem dominált, mint a szép játék. A mérkőzés elején a vendégek voltak élesebbek, de a 15. perc körül mi is belelendültünk, és kiegyenlítetté vált a találkozó. Fegyelmezetten játszott mindkét csapat, ezért kevés lehetőség adódott a kapuk előtt. A találkozó vége felé riválisunk egy átlövésből tudott szerezni egy gólt és ezzel megszerezte a győzelmet. Két meghatározó játékosunk hiányát megéreztük, főleg az előrefelé játékban, ezért annak ellenére, hogy a csapat mindent megtett a jó eredményért, talán igazságos a Dunaharaszti egygólos győzelme.
Gratulálok mindkét csapatnak a mérkőzéshez!”
Lipők András vezetőedző
Utánpótlás találkozóink ⤵️
🟢 Siófoki Bányász SE – Viadukt SE U-15 bajnoki mérkőzés 0:1 (0:0)
2022.05.21. szombat, 10:00 Siófoki Utánpótlás Sporttelep
Kezdő összeállítás: Marosi B. – Pete Zs., Fodor T., Balázs Benedek, Incze G. – Farkas P., Kocsis Zs., Oláh K. – Páva M., Nagy S., Borzók A.
🔁 Cserék: Balázs Bende, Kanter B., Morvai G.
⚽️ Gólszerző: Nagy Soma.
👇
💬 „A múlt heti győztes hazai mérkőzés után Siófokra utazott a csapat. A fiúk ott folytatták, ahol a múlt héten abbahagyták. Végig domináltuk a mérkőzést, sok helyzetet dolgoztunk ki. Az első félidei 0:0 után, a második félidőben sikerült a vezetést is megszereznünk, egy nagyszerű támadás végén. Egy pillanatra se forgott veszélybe a győzelmünk, végig irányítottuk a találkozót. Gratulálok a csapatnak!”
Kungl Vilmos utánpótlás edző
🟢 TIAC VSE – Viadukt SE U-14 bajnoki mérkőzés 0:10 (0:2)
2022.05.19. csütörtök, 17:30 Tapolca Városi Sporttelep
Kezdő összeállítás: Major T. – Oszlár Zs., Hertelendy G., Ferkócza B., Márkus Sz. – Petróczi D., Szlávik B., Molnár K. – Hancz J., Grozli Á., Lengyel M.
🔁 Cserék: Bangó-Fi K., Geréd-Király I., Hajagos P., Kuti L., Nádházi S.
⚽️ Gólszerzők: Szlávik Balázs (4), Kuti Levente (3), Hancz Jakab (2) és Bangó-Fi Kolos.
👇
💬 „Tapolcára utaztunk hét közben, elmaradt mérkőzésünket pótolni. Már a mérkőzés első percében sikerült vezetést szereznünk, de a második gólra egészen a második félidőig várni kellett. Onnan kiszakadt a gólzsák és nem állt meg a csapat, egészen 10 gólig. Ellenfelünk fiatalabbakkal állt fel ellenünk, alázatosan küzdöttek végig, mi is nagyon összeszedettek voltunk, elismerés illeti mindkét felet.”
Tajti András utánpótlás edző
🟢 Viadukt SE – Dunaújváros PASE U-14 bajnoki mérkőzés 2:4 (2:1)
2022.05.21. szombat, 10:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Major T. – Kuti L., Ferkócza B., Hajagos P., Márkus Sz. – Petróczi D., Bangó-Fi K., Molnár K. – Lengyel M., Geréd-Király I., Nádházi S.
🔁 Cserék: Hancz J., Oszlár Zs.
⚽️ Gólszerzők: Geréd-Király István és Nádházi Sándor.
👇
💬 „3 hetes menetelésünk utolsó megmérettetéséhez érkeztünk szombaton, mikor a dobogóért küzdő Dunaújvárost fogadtuk az Iharosban. Nehézkesen indult a mérkőzés számunkra, hátrányba is került a csapat, amit az első félidő végére meg tudott fordítani. A második játékrész hamar vendég gólt hozott, idővel érezhetővé vált, hogy már nem maradtak plusz energiák a csapatban, ami egy ilyen mérkőzés megnyeréséhez elengedhetetlen, ellenfelünk még kétszer eredményes tudott lenni. Sajnos sok hiba volt jellemző a játékunkra, de az utolsó pillanatokig küzdött a csapat, hogy pontot mentsen. Már csak egy forduló maradt hátra, jövő héten Bugyira utazunk.”
Tajti András utánpótlás edző
🟢 Nyergesújfalu SE – Viadukt SE U-13 bajnoki mérkőzés 1:9 (0:3)
2022.05.20. péntek, 18:00 Nyergesújfalu SE
Kezdő összeállítás: Gárel D. – Kozma N., Varga Botond, Vida M., Zábrák Z. – Turi A., Tari P., Pancza Z. – Varga Bence
🔁 Cserék: Dalnoki M., Németh Sz., Vadovics R., Váradi Zs.
⚽️ Gólszerzők: Tari Pongrác (3), Pancza Zalán (2), Zábrák Zétény (2), Németh Szilárd és Vida Milán.
👇
💬 „Magabiztos győzelmet arattunk a bajnokság zárófordulójában. Támadójátékunk ezen a napon hatékonynak bizonyult a nem túl erős hazai csapat ellen. Gratulálok a srácoknak az egész éves teljesítményükhöz!”
Kóródi Ferenc utánpótlás edző
Régiós tornán járt az U-11 ⤵️
🟢 Viadukt SE – Dorogi FC 2:4
🟢 Viadukt SE – Budai FC SE 8:1
🟢 Viadukt SE – Újpest FC 3:5
🟢 Viadukt SE – Nyergesújfalu SE 21:0
2022.05.22. vasárnap, 10:00 Dunakanyar SE Sporttelep
Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Mérey M., Győri D. – Kiss Zs., Csillag D., Hanczwikl Z. – Gidai N.
🔁 Cserék: Király U., Kovács B., Pordány L., Regős L.
⚽️ Gólszerzők: Csillag Dominik (10), Gidai Nándor (10), Hanczwikl Zente (10) és Kiss Zsigmond (4).
👇
💬 „Nagyon jó iramú, látványos meccseket játszottunk ezúttal, gratulálok a gyerekeknek, most lőtték a legtöbb gólt a tavaszi Régiós tornák során.”
Farkas Arnold utánpótlás edző
Legkisebbjeink szombaton és vasárnap is pályára léptek ⤵️
💬 „Sűrű volt a hétvége az U7-es korosztályunknak. Szombaton a Kelen SC korosztályos csapatát láttuk vendégül. Igen hasznos edzőmeccs kerekedett ki a találkozóból. Egy nagyon szervezett, kemény, gyors és labdaügyes ellenfél ellen kellett felvennünk a küzdelmet. Két pályán zajlottak a mérkőzések. Csapatunk rutinosabb fele egyenrangú ellenfele volt a vendégeknek, a kisebbek viszont elmaradtak a megszokott jó teljesítményüktől, lassan és kissé bátortalanul játszottak. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a mai mérkőzésből újra sokat tanulhattak és a következő hasonló fellépésüknél tudják majd kamatoztatni az itt szerzett tudást. Az ilyen jó erőkből álló ellenfelek ellen megvívott mérkőzésekből nagyon sokat profitálhatunk.
Vasárnap pedig következett az utolsó tavaszi Bozsik torna, melyet szintén hazai környezetben a Forrás utcai pályán rendeztünk, rekordszámú, 67 fővel. A megszokott módon négy mérkőzést játszottak a gyerekek. Mindegyik csapatunk nagyon szépen teljesített. Látványos cselek, passzok, szerelések és kapura lövések sorát mutatták be. Jól kivehető a folyamatos fejlődés minden játékosnál. Legközelebb ősszel találkozunk a Bozsik Fesztivál keretein belül.”
Abroncsos Gábor és Marozs László


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net