Szezonértékelő – Ifistáink erős csapattá kovácsolódtak az elmúlt év során ⚽️

Regionális bajnokságban szereplő ifjúsági csapataink közül az U19 a tabella 8. helyén, míg az U17 10. helyen zárta 2021/22-es idényét.
Utánpótlás vezetőedzőink értékelték fiatal játékosaink bajnoki szereplését.
👇
💬 „Hosszú és nehéz bajnoki évadon vagyunk túl mindkét csapattal. Szinte mindenki erőn felül teljesített. Nagyon nagy dicséret és köszönet jár minden játékosnak, aki részt vett az elmúlt év munkájában. A sorozatos betegségek és sérülések miatt gyakorlatilag egy kerettel játszottuk végig az U17-es és az U19-es bajnokságot is. Ennek ellenére jóra értékelhető csapataink teljesítménye. Voltak papírforma eredményeink, fájó vereségeink, de bravúros győzelmeket is arattunk. Játékosaink felfelé áramoltatása sikeresnek mondható, több U17-es fiúnak sikerült meghatározóvá válnia az U19-es csapatban. Az U19-ből pedig vannak már rendszeresen a felnőtt csapattal készülő, és bajnoki mérkőzéseken is bemutatkozó játékosaink.
Az utánpótlás korból “kiöregedő” srácoknak is igyekszünk megtalálni a lehetőséget a további karrierjükhöz. A nyári felkészülés július 25-én kezdődik, addig is jó pihenést, tartalmas időtöltést kívánunk mindenkinek!”
Sabján István – Urbán Zoltán edzőpáros

Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net