⚽️ Bizakodva tekintünk a Pest megyei I. osztály új idényére ⚽️

Szombat délután hazai pályán is megkezdi szereplését labdarúgócsapatunk.

A Tököl VSK elleni mérkőzésre 17 órai kezdettel várjuk a kilátogatni vágyó szurkolókat.
A találkozót megelőzően Soóky Norbert értékelte a csapat nyári felkészülését.⤵️
💬 Azt gondolom, hogy eddig is jó volt a csapatkohézió, de ahogy telt az idő a felkészülés során egyre jobb lett a hangulat a csapaton belül. A felkészülésünk alatt összesen 6 edzőmérkőzést játszottunk, ezeket vegyes érzelmekkel éltük meg. Voltak nagyon jó teljesítmények és volt olyan mérkőzés is, amiből rengeteget tudtunk tanulni, mert sok volt a hibánk.
Vezetőedzőnk a játékoskeretben kialakult változásokra is kitért.⤵️
💬 Nem igazoltunk sok játékost, sőt, akik jöttek, ők már helyi kötődésűek voltak ezelőtt is.
🆕 Zachán András érkezett hozzánk Herceghalomból, biatorbágyi lakos és edzőként is itt dolgozik, nem mellesleg az egyesület saját nevelésű játékosa. Andris a posztját tekintve szélső támadó. Mérey Milán is visszatért a Vasas Kubala Akadémiától, ő nagyon fiatal még, de idővel egyre nagyobb szerepet fog majd kapni a felnőtt csapat mérkőzésein. Belső védőként és szélső védőként is használható játékos.
Természetesen más fiatal labdarúgók is csatlakoztak együttesünkhöz.
A jövőben felnőtt csapatunk keretét erősíti utánpótlás játékosunk, Pál Botond, első számú hálóőrünk tehermentesítésére pedig leigazoltuk a kapuba Molnár Áront.
Az említett labdarúgókon kívül még Fröhlich Márton és Horváth Barnabás is újonnan érkezett hozzánk.
A tavalyi szezonhoz képest Dancsa Máté, Nagy Donát, Pongrácz Péter, Terjék Ármin és Vágvölgyi Pál távozott, míg Haynes Áron és Taferner Dominik kölcsönben Herceghalmon folytatják, mindannyiuknak sok sikert kívánok a továbbiakban!
Várakozásokat tekintve a legfőbb, hogy szívvel-lélekkel legyünk ott a pályán.⤵️
💬 Talán az egyik legerősebb szezon lesz az idei, rengeteg csapat erősített és egyre több csapat szeretne feljutni a Pest megyei csoportban. Kiélezett lesz a verseny és egyik csapatot sem szabad majd leírni. Nagyon várjuk már az első hazai mérkőzésünk, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tudjuk tartani mindhárom pontot. A legfontosabb, hogy egy tudatos és szép játékkal, méltó módon képviseljük Biatorbágyot.
Hajrá, VIDOK❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net