Eredményeink az előző játékhétről (2022.09.05-11.) ⚽️🟢

Felnőtt csapatunk a Pest Megyei Kupa mérkőzést követően a hétvégi bajnokin javíthatott, fiataljaink a Kölyökligában voltak érdekeltek.
🏆 Perbál SC – Viadukt SE 2:1 (0:0)
Pest Megyei Kupa 2. forduló
2022.09.07. szerda, 16:30 Perbál SC Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Lipők B. – Lesták B., Kinyik Á., Márki K., Miskei M. – Horváth Á., Tóth R., Fehér-Kaplár Zs. – Varga-Sebestyén B., Vajda D., Hajagos D.
🔁 Cserék: Lipők A., Szeleczky Á., Zachán A., Fröhlich M., Stadler B.
⚽️ Gólszerzőnk: Varga-Sebestyén Benjámin.
👇
💬 „Eltelt ismét egy olyan mérkőzés, ahol nem mertünk játszani, ahol úgy mentünk fel a pályára, hogy nem volt önbizalmunk. A második félidőre feljavult a játékunk, de a találkozót nem tudtuk gólokkal eldönteni. Le kell ülnünk, átbeszélni a dolgokat és megtalálni a helyes megoldást, mert a hétvégén már mindenképp szeretnénk javítani.”
🟢 Viadukt SE – Veresegyház VSK 5:1 (1:1)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 4. forduló
2022.09.10. szombat, 16:30 Iharosi sportpálya
🔝 Kezdő összeállítás: Lipők B. – Szeleczky Á., Kinyik Á., Orbán M., Miskei M. – Lesták B., Tóth R., Fehér-Kaplár Zs. – Varga-Sebestyén B., Vajda D., Zachán A.
🔁 Cserék: Márki K., Pál B., Fröhlich M., Lipők A., Hajagos D., Mérey M., Stadler B.
⚽️ Gólszerzőink: Varga-Sebestyén Benjámin (3) és Vajda Dániel (2).
👇
💬 „Az egész mérkőzésen letámadtuk ellenfelünket. Nehéz dolgunk volt, mert egy jó csapat ellen léptünk pályára, akik végre akartak is játszani. A 35. percben kiállítottak egy játékost az ellenfélből, ami rányomta a bélyegét a mérkőzésre. A második félidőben teljes mértékben mi domináltunk és az történt a mérkőzésen, amit mi szerettünk volna. Örülök, hogy ennyi gólt sikerült szereznünk, jót tett a csapat moráljának ez a győzelem.”
Soóky Norbert vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Dorogi FC 0:1 (0:0)
U-19 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.09.08. csütörtök, 18:30 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Marosi Bence – Pál B., Sipos B., Mérey M., Benke B. – Fröhlich M., Császár Z., Ullmann G. – Szabó B., Homoki A., Kócsi Sz.
🔁 Cserék: Horváth B., Marosi Balázs, Melega B., Oszter H., Papp B.
👇
💬 „Nagy iramú, küzdelmes meccsen maradtunk alul. Az első félidő a Dorogé volt, de három nagy lehetőséget mi is elhibáztunk. A második félidőre, kisebb átszervezéssel, sikerült eltüntetnünk a két csapat közti minőségi különbséget. Helyenként fölényben is játszottunk. Helyzeteink is már csak nekünk voltak igazán. Egy kontratámadásból véleményes gólt kaptunk, leshelyzetnek tűnt. Utána még kidolgoztunk gólszerzési lehetőségeket, de nem sikerült értékesítenünk azokat. Gratulálok minden játékosunknak a hozzáállásért, küzdeni akarásért. A befejezéseknél azonban sokkal jobban kell koncentrálni, ha a nálunk erősebb csapatok ellen pontokat szeretnénk szerezni!”
Urbán Zoltán utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Mészöly Akadémia 2:4
U-13 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.09.10. szombat, 14:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Németh Sz., Mérey M., Dalnoki M., Kiss Zs. – Gidai N., Pancza Z., Varga B. – Tari P.
🔁 Cserék: Hanczwikl Z., Korbuly M., Kovács T., Sövényi S.
⚽️ Gólszerzőink: Dalnoki Márk és Hanczwikl Zente.
👇
💬 „Jól kezdtük a mérkőzést, de a vendégcsapat két hibánkat kihasználva, kétgólos vezetéshez jutott az első húsz percben. Sajnos a második húsz perc sem hozott jelentős javulást a játékunkban, ahol a vendégcsapat egyszer talált a kapunkba. A harmadik játékrészben ugyan sikerült két gólt szereznünk, de sajnos játékunkban nem történt minőségű javulás. A negyedik játékrészben a vendégcsapat még egyszer megzörgette hálónkat egy távoli lövés nyomán. Sajnos bátortalanul, az ellenfélnek sok területet és időt hagyva játszottunk. Rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, de ezeket rendre elrontottuk.”
Kóródi Ferenc utánpótlás vezetőedző
🟢 Dunakanyar RUFC – Viadukt SE 0:3 (játék nélkül)
U-11 Kölyökliga mérkőzés
🟢 Viadukt SE – 4 Trainerz-BKV 10:5
U-11 Kölyökliga mérkőzés
2022.09.11. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Csiki Á., Buday B. – Király U., Pordány L., Kozák M. – Simányi Á.
🔁 Cserék: Kovács Á., Őrffy B.
⚽️ Gólszerzőink: Buday Bálint (3), Király Uzor (3), Pordány Levente (3) és Simányi Ákos.
👇
💬 „Első, ’’téttel bíró’’ mérkőzésünkön jól fociztak a fiúk, rengeteg szép, és kreatív megoldást láttam, élvezték a futballt. A sok jó egyéni teljesítmény hozzájárult a nagyarányú győzelemhez. Jövő héten a másik sorozatunk is elkezdődik, remélem hasonló sikerekkel!”
Farkas Arnold utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Szigethalom SC 3:3
U-10 Kölyökliga mérkőzés
🟢 4 Trainerz-BKV – Viadukt SE 3:6
U-10 Kölyökliga mérkőzés
2022.09.11. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
Hajrá, VIDOK❗️💚

🟢⚽️ Eredményeink az előző játékhétről (2022.09.05-11.) ⚽️🟢

Felnőtt csapatunk a Pest Megyei Kupa mérkőzést követően a…

Közzétette: Viadukt SE – 2022. szeptember 12., hétfő


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net