Eredményeink az előző játékhétről (2022.10.03-09.) ⚽️🟢

Bozsik Fesztivál rendezés, Régiós torna, Kölyökliga forduló és bajnoki mérkőzések is vártak csapatainkra az elmúlt hét során.
🟢 Viadukt SE – Gyáli BKSE 4:1 (1:1)
Budapesti III. osztályú öregfiúk-bajnokság 2. csoport
2022.10.03. hétfő, 20:00 Forrás Sportközpont
⚽️ Gólszerzőink: Tóth Krisztián (2) és Komlósy Tibor.
🟢 Viadukt SE – Tatabányai Sport Club 4:4 (3:3)
U-19 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.08. szombat, 10:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Molnár Á. – Pál B., Fröhlich M., Mérey M., Benke B. – Ullmann G., Császár Z., Horváth D. – Szabó B., Homoki A., Kócsi Sz.
🔁 Cserék: Csürke P., Cserei H., Papp B.
⚽️ Gólszerzőink: Szabó Benjámin (3) és Csürke Péter.
👇
💬 „Nagy iramú mérkőzésen, sok egyéni hibát elkövetve mentettük meg az egyik pontot. Hétről-hétre nagy tempóban focizunk, viszont még nem tudunk az egész mérkőzésen minőségi játékot produkálni. Dicséret minden játékosnak, jól küzdött a csapat!”
Urbán Zoltán utánpótlás vezetőedző
🟢 CSHC ’94 SE – Viadukt SE 5:0 (0:0)
U-17 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.08. szombat, 10:30 CSHC ’94 SE Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Marosi B. – Csernák B., Oszter H., Kaba L., Somogyi Cs. – Szarka D., Mohácsi M., Pallós B. – Horányi Zs., Ráth M., Nánási D.
🔁 Csere: Ferkócza B.
👇
💬 „Az első félidőben a sok hiányzó miatt felforgatott kezdőcsapat ellenére a játékosok teljes mértékben betartották a tőlük kért utasításokat. Stabilan, szervezetten játszottunk a védekezésben, pár apró hibától eltekintve. Viszont az előre játékunk sajnos az egész mérkőzésen halovány volt, nagyon kevés támadást tudtunk befejezni lövéssel, valamint hiányzott a kellő lendület a támadóinkból. A második játékrész elején egy távoli lövésből sikerült megszerezni ellenfelünknek a vezetést. A bekapott gól után kapkodva, sok ki nem kényszerített hibával játszottunk. Labdavesztések után lassan rendeződtünk, így nagy üres területeket hagytunk az ellenfél számára, amiket ők rendszeresen ki is használtak és góllal büntettek bennünket.”
Kovács Milán utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Érdi VSE 3:0 (3:0)
U-15 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.04. kedd, 16:30 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Major T. – Ferkócza B., Bangó-Fi K., Hajagos P., Márkus Sz. – Petróczi D., Mohácsi M., Molnár K. – Lengyel M., Grózli Á., Geréd-Király I.
🔁 Cserék: Melicher M., Szlávik B., Zsáki D., Kiss A., Tóth K.
⚽️ Gólszerzőink: Grózli Áron (2) és Mohácsi Milán.
👇
💬 „Újabb győzelmet szerzett az U15, ezúttal az Érd csapatát tudtuk felülmúlni 3:0-ás arányban, a korábban elhalasztott, most pótolt bajnoki mérkőzésen.
Sikerült a hétvégi formát átmenteni a hétközi fordulónkra is, nagyon kompakt volt a csapat, nem engedett a védelem sok lehetőséget kidolgozni az ellenfélnek, a kritikus pillanatokban is jól reagáltak a fiúk. A támadásaink végre párosultak gólokkal, kellő lendület volt a csapatban, rengeteg munka egész mérkőzés alatt, így kontrollálni tudtuk azt.”
🟢 Iváncsa KSE – Viadukt SE 4:3 (3:1)
U-15 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.08. szombat, 10:00 Károlyi István Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Major T. – Zsáki D., Lengyel M., Hajagos P., Balogh P. – Molnár K., Szlávik B., Nádházi S. – Tóth K., Kiss A., Melicher M.
🔁 Cserék: Geréd-Király I., Márkus Sz., Grózli Á., Csányi Cs., Hancz J.
⚽️ Gólszerzőink: Geréd-Király István, Grózli Áron és Molnár Koppány.
👇
💬 „Csalódást keltő vereséggel távoztunk Iváncsáról. Bár mezőnyfölényben voltunk a mérkőzés egészén, nem tudtuk kellő hatékonysággal megakadályozni a kontratámadásokat, 3 gólos hátrányba is kerültünk a mérkőzés első félidejében. Kihagyott helyzetek és remek kapusteljesítmény kellett ahhoz, hogy minden erőfeszítésünk ellenére pontot se tudjunk elhozni Iváncsáról. 4:3 lett a végeredmény, csalódottak vagyunk, de igyekszünk levonni a megfelelő következtetéseket, hogy a legközelebbi találkozásunk fordítva alakuljon.”
Tajti András utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Csákvári TK 7:0 (4:0)
U-14 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.06. csütörtök, 17:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Gárel D. – Kozma N., Komlósy Á., Németh Sz., Vadovics R. – Dalnoki M., Turi A., Vida M. – Zábrák Z., Varga B., Simon K.
🔁 Cserék: Jáger D., Németh K., Spitzer M., Bodor A.
⚽️ Gólszerzőink: Turi Attila (3), Varga Bence (3) és Vida Milán.
👇
💬 „Először is szeretnék gratulálni a srácoknak, sokat dolgoztak az elmúlt hetekben, megérdemelték a sikert. Végig dominálva, sok helyzetet dolgozott ki a csapat, van némi hiányérzetem a helyzetkihasználásban, de nem lehetek elégedetlen a mérkőzéssel kapcsolatban. Sok jó egyéni teljesítmény köszönt vissza.”
Miskei Milán utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – BSE Palóc Farkasok 14:1
U-13 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.08. szombat, 14:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Dalnoki M., Mérey M., Németh Sz., Tari P. – Gidai N., Pancza Z., Varga B. – Csillag D.
🔁 Cserék: Éles Á., Cseh Á., Sövényi S.
⚽️ Gólszerzőink: Pancza Zalán (4), Gidai Nándor (3), Tari Pongrác (3), Cseh Ármin (2) és Varga Bence (2).
👇
💬 „Gólzáporos győzelmet arattunk, egy nem túl acélos ellenféllel szemben. Védekezésünk jól működött, labdaszerzések után gyorsan meg tudtuk játszani az üres területeket. Az ellenfél kapuja előtt viszont sokszor túlbonyolítottuk az akciókat. Mindenki jól játszott. Önbizalom növelő győzelmet arattunk.”
🟢 Viadukt SE – BSE Palóc Farkasok 17:1
U-12 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.08. szombat, 12:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Csiki Á., Korbuly M., Erdélyi B., Őrffy B. – Kozák M., Pordány L., Kiss Zs. – Győri D.
🔁 Cserék: Regős L., Valenta I.
⚽️ Gólszerzőink: Pordány Levente (7), Kiss Zsigmond (4), Győri Donát (2), Őrffy Barnabás (2), Erdélyi Bálint és Korbuly Mihály.
👇
💬 „Gólzáporos győzelmet arattunk, egy nem túl acélos ellenféllel szemben. Az első és az utolsó játékrészben rendkívül eredményesen tudtunk játszani. Az U11-es játékosok közül Pordány Levente kimagasló teljesítményt nyújtott.”
Kóródi Ferenc utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Dorogi FC 2:0
🟢 Viadukt SE – Budai FC SE 0:6
🟢 Viadukt SE – Dunakanyar SE 2:3
🟢 Viadukt SE – REAC 2:3
🟢 Viadukt SE – Érdi VSE 1:2
U-11 Régiós Bozsik torna IV. forduló
2022.10.08. szombat, 9:00 Dunakanyar SE Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Sipos M. – Kardos Z., Bogár D. – Király U., Koller B., Kovács M. – Örkényi D.
🔁 Csere: Balás B.
👇
💬 „Néhány srácnak ez volt az első, vagy a második ilyen Régiós tornája, ennek megfelelően próbáltak alkalmazkodni a mezőnyhöz, a tempóhoz, több-kevesebb sikerrel. Örülök, hogy sok gyereket meg tudunk mozgatni ebben a korosztályban, és minden összeállításban versenyképesek vagyunk.”
🟢 Gloriett SE – Viadukt SE 11:3
🟢 Viadukt SE – Mészöly Focisuli 2:6
U-11 Kölyökliga mérkőzés
2022.10.09. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Kovács Á. – Buday B., Csiki Á. – Pordány L., Simányi Á., Fogarasi B. – Király U.
🔁 Cserék: Balázs-Hegedűs Á., Józsa D., Kovács M.
⚽️ Gólszerzőink: Pordány Levente (2), Fogarasi Bence, Király Uzor és Simányi Ákos.
👇
💬 „Azért jók ezek a mérkőzések, mert megmutatják, hol tartunk jelenleg, és hogy hova kell fejlődnünk. Voltak szép megoldások, szép gólok, jó egyéni teljesítmények, de ma mindkét ellenfelünk fölénk nőtt minden téren.”
Farkas Arnold utánpótlás vezetőedző
🟢 JVSE – Viadukt SE 2:2
🟢 Viadukt SE – Barca Academy 0:9
U-10 Kölyökliga mérkőzés
2022.10.09. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Sipos M. – Loós Á., Cserei Á. – Koller B., Garay J., Litschauer N. – Papp N.
🔁 Cserék: Bódi L., Gillich A., Horváth V., Szopkó D.
👇
💬 „Maximálisan meg voltam elégedve a srácokkal, nem rúgták el a labdát, élvezték és játszották a focit, szép támadásvezetéseik és összjátékaik voltak.”
Horváth Ádám utánpótlás edző
Hajrá, VIDOK❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net