Eredményeink az előző játékhétről (2022.11.07-13.) ⚽🟢

Utolsó fordulóját rendezte a Kölyökliga őszi sorozata.
🟢 UFC Gyömrő – Viadukt SE 3:2 (0:2)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. forduló
2022.11.12. szombat, 13:00 UFC Gyömrő Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Lipők B. – Miskei M., Stadler B., Kinyik Á., Orbán M. – Fehér-Kaplár Zs., Tóth R., Márki K. – Varga-Sebestyén B., Vajda D., Hajagos D.
🔁 Cserék: Zachán A., Pál B., Molnár Á., Hajagos M., Horváth B., Lipők A., Szeleczky Á.
⚽️ Gólszerzőink: Orbán Márk és Vajda Dániel.
👇
💬 „Az első félidőben rendezetten, nyugodtan játszottunk, nem kapkodtunk labdabirtoklásnál és sikerült két rögzített szituációból gólt szereznünk. Sajnos az első és a második félidőben is rendre maradtak ki ziccereink, amik megbosszulták magukat. Nagyon kevés helyzetünket tudjuk gólra váltani, illetve nyomás alatt nehezen tudunk futballozni. Ezeken mindenképpen változtatnunk kell, mert ez már a második olyan mérkőzésünk volt, ahol 3 vagy 4 gólos vezetés helyett kikapunk. Nagyon bosszantó.”
Soóky Norbert vezetőedző
🟢Hangos SE – Viadukt SE 0:0 (0:0)
Budapesti III. osztályú öregfiúk-bajnokság 2. csoport
2022.11.07. hétfő, 20:00 Fővárosi Vízművek Sporttelep
🟢 Dorogi FC – Viadukt SE 0:1 (0:0)
U-19 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.12. szombat, 14:00 Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum
🔝 Kezdő összeállítás: Marosi Bence – Oszter H., Fröhlich M., Mérey M., Benke B. – Ullmann G. – Horváth D., Sipos B., Cserei H., Homoki A. – Szabó B.
🔁 Cserék: Császár Z., Sipőcz T., Marosi Balázs, Csürke P., Horváth B., Papp B.
⚽️ Gólszerzőnk: Szabó Benjámin.
👇
💬 „Nagy taktikai csata volt. Ellenfelünk többet birtokolta a labdát, több helyzetet is kidolgozott, de fegyelmezett csapatjátékunknak és kapusunk Marosi Bence kimagasló teljesítményének köszönhetően sikerült bravúros győzelmet aratnunk.”
Urbán Zoltán utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Diósdi TC 2:1 (1:0)
U-15 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.12. szombat, 10:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Major T. – Melicher M., Bangó-Fi K., Hajagos P., Márkus Sz. – Ferkócza B., Mohácsi M., Molnár K. – Lengyel M., Grózli Á., Nádházi S.
🔁 Cserék: Csányi Cs., Balogh P., Zsáki D., Hancz J., Kiss A., Geréd-Király I.
⚽️ Gólszerzőnk: Lengyel Márk (2).
👇
💬 „Nagyon vártuk már ezt a győzelmet, sokat tettünk érte. Ezúttal nem csak játékban, gólokban is megmutatta erejét a csapat. Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk a Diósd együttesével, megvoltak mindkét félnek a maga periódusai. Mi kétszer, míg ellenfelünk egyszer tudott betalálni az utolsó percekig nyílt találkozón. Kiharcolt győzelem volt, gratulálok a csapatnak!”
Tajti András utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – REAC 5:2
U-13 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.13. vasárnap, 17:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Regős L. – Gidai N., Németh Sz., Dalnoki M., Tari P. – Pancza Z., Csillag D., Varga B. – Éles Á.
🔁 Csere: Cseh Á.
⚽️ Gólszerzőink: Csillag Dominik (2), Varga Bence (2) és Pancza Zalán.
👇
💬 „Magabiztos játékkal, szép gólokkal sikerült itthon tartani a három pontot, remek egyéni teljesítményeknek köszönhetően. Türelmesen, fegyelmezetten játszva, végig tudtuk irányítani a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!”
🟢 Viadukt SE – REAC 0:1
U-12 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.13. vasárnap, 15:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Regős L. – Lelkes-Sághy Zs., Csiki Á., Mérey M., Hanczwikl Z. – Korbuly M., Wágner R., Kiss Zs. – Győri D.
🔁 Cserék: Csizmadia L., Őrffy B.
👇
💬 „Gyenge támadójátékunknak köszönhetően nem sikerült gólt lőni ezen a mérkőzésen. A legnagyobb helyzetünknél a kapufán csattant a labda. Ellenfelünk az első negyedben elért találatával megszerezte a három pontot.”
Kóródi Ferenc utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Érdi VSE 1:1
🟢 Viadukt SE – Dorogi FC 0:8
🟢 Viadukt SE – Dunakanyar SE 1:4
🟢 Viadukt SE – REAC 1:5
U-11 Régiós Bozsik torna VII. forduló
2022.11.13. vasárnap, 9:00 Érdi Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Erdélyi M. – Balás B., Kardos Z., Rutai G. – Örkényi D. – Szoboszlai B., Bárány M.
⚽️ Gólszerzőnk: Örkényi Dominik (3).
👇
💬 „Vasárnap Érden, a helyi rendezésű Régiós Bozsik tornán szerepelt a csapat. 4 jó csapattal játszottunk mérkőzést. Jól kezdtünk az első mérkőzésen, veszélyesek voltunk kapura és letámadásokkal is sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. A cserejátékosok hiánya sajnos meglátszódott a többi mérkőzésen, sokat hibáztunk hátul, amiket az ellenfeleink rendre kihasználtak. Ennek ellenére végig küzdöttek a srácok és próbálták a lehető legjobban alkalmazni az edzésen tanultakat. Gratulálok a fiúknak. Hajrá, VIDOK!”
Pénzes Kristóf utánpótlásedző
🟢 Viadukt SE – Mercedes KLC 2:3
🟢 UTE – Viadukt SE 4:5
U-11 Kölyökliga mérkőzés
2022.11.13. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Balázs-Hegedűs Á., Fogarasi B. – Pordány L., Király U., Litschauer N. – Simányi Á.
🔁 Cserék: Józsa D., Koller B.
⚽️ Gólszerzőink: Józsa Dominik (3), Pordány Levente (2), Balázs-Hegedűs Ábel és Litschauer Noel.
👇
💬 „Két nagyon jó iramú, lendületes meccsel zártuk a Kölyökliga őszi sorozatát. A Kecskemét és az Újpest csapata is agresszív, direkt focit játszott, így a fiúknak végig koncentrálniuk kellett. Le a kalappal előttük, a szezon egyik legjobb csapatteljesítménye volt ez a mostani!”
Farkas Arnold utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Újpest FC 3:6
🟢 Gödi SE – Viadukt SE 6:3
U-10 Kölyökliga mérkőzés
2022.11.13. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Sipos M. – Stelczer M., Garay J. – Cserei Á., Bódi L., Pordány Á. – Horváth V.
🔁 Cserék: Bacsik B., Gillich A., Papp N.
👇
💬 „Az Újpest elleni mérkőzést jól kezdtük, 2 góllal is vezettünk, majd szép lassan belealudtunk a mérkőzésbe. Füvön rendezték meg a mérkőzéseinket, ködös, nyálkás idő volt a srácok estek keltek műfüves cipőikben. A mérkőzés közepén teljesen átvette az irányítást ellenfelünk, a vége felé kezdtünk újra magunkhoz térni, de támadásaink sikertelenül végződtek, kapufák és kaput elkerülő lövések tömkelegével. Előbb 4:2-re fordítottak, majd a támadásink következtében kinyíltunk, szétesett a csapat és 6:3-as vereséggel zártuk a mérkőzést.
A második meccsünket a Göd ellen játszottuk. Rosszul kezdtünk, már 4:0 volt oda és termetileg is kétszer akkora srácok voltak, mint a mieink. 1 az 1-ben megvertek, 2 az 1-ben, sőt még 3 az 1-ben is átfutottak rajtunk. Az idő múlásával viszont elfogytak erőnlétben és átvettük a mérkőzés irányítását. Helyzeteink voltak, mélységből léptünk játékba. Szélességi passzokkal és a szélekről betörésekkel támadás befejezéseink, kapura lövéseink, góljaink születtek, de még így is rengeteg helyzetünk maradt ki. 4:3-ra sikerült feljönnünk, termetileg viszont már nem bírtunk velük, ezt a mérkőzést is verességgel zártuk.”
Horváth Ádám utánpótlásedző
IV. őszi Bozsik Fesztivál
2022. november 13. vasárnap, Forrás Sportközpont
👇
💬 „Gyönyörű, napsütéses időben, a Forrás utcai pálya adott otthont az idei utolsó, őszi U7-es Bozsik Fesztiválnak. Nyolc egyesületből összesen 54 gyerek vett részt a rendezvényen. 9 pályán folytak az egyenként 11 perces mérkőzések. Egyesületünk 3 csapattal vágott neki a tornának. Csapatunk mind a kilenc játékosa nagyon lelkesen és kezdeményezően focizott, egyre-másra születtek a szebbnél szebb megoldások után a gólok. Nagyon meg voltam elégedve a mutatott játékukkal. Az edzéseken gyakoroltak sorra visszaköszöntek a játék során. A Fesztivál végén pedig minden gyermek megkapta a jól megérdemelt müzli szeletét, illetve az edzők javaslatára minden csapatból egy-egy kis labdarúgó kapott oklevelet is.”
Abroncsos Gábor–Marozs László edzőpáros
Hajrá, VIDOK❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net