Tornagyőzelem Komárnoban ⚽️🏆

U10-es csapatunk a hétvégén teremtornán járt a felvidéki Komárno városában.
Horváth Ádám csapata a győzni akarásról mindvégig tanúbizonyságot téve, tornagyőztesként zárta első nemzetközi megmérettetését! 🙋‍♂️🥇
🟢 Viadukt SE – SKF Sered 2:2
🟢 Tatabánya SC – Viadukt SE 1:1
🟢 Dorogi FC – Viadukt SE 1:6
🟢 Viadukt SE – KFC Komárno ’fehér’ 2:0
🟢 Viadukt SE – KFC Komárno ’lila’ 5:3
U-10 Teremtorna, Komárno Városi Sportcsarnok
🔝 Kezdő összeállítás: Sipos M. – Koller B., Mizera M. – Loós Á., Pordány Á.
🔁 Cserék: Bacsik B., Bódi L., Litschauer N., Stelczer M.
⚽️ Gólszerzőink: Pordány Ákos (6), Litschauer Noel (3), Koller Botond (2), Stelczer Milán (2), Bódi Levente és Mizera Medárd.
👇
💬 „Első nemzetközi teremtornáján vett részt U10-es kiemelt csapatunk. Korai, 6:45-ös indulással kezdtünk, 8:40-kor pedig már mérkőzést játszottunk a komárnoi Városi Sportcsarnokban. Mindenekelőtt gratulálni szeretnék a srácoknak, hatalmas munkát tettek bele a meccsekbe. Maximális odafigyeléssel és fegyelemmel játszottak, a tornát veretlenül zárták. Az első meccs az SKF Sered ellen zajlott, szoros találkozó volt, ahol a hajrában sikerült egyenlítenünk. Az utolsó percekben még volt lehetőségünk a győzelem megszerzésére, végül döntetlennel zártunk. Ezután a Tatabánya SC következett, itt jóval nagyobb, erősebb testfelépítésű fiúk ellen játszottunk, viszont a kezdeményező játékunknak köszönhetően végig uraltuk a találkozót. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amiket sajnos nem sikerült értékesíteni, már az első percekben eldönthettük volna a mérkőzés végkimenetelét. Máshogy alakult és egy szoros, 1:1-es végeredménnyel zárult a találkozó. A Dorogi FC ellen 6:1-re győzedelmeskedtek a fiúk, ami adott nekik egy kis magabiztosságot. Kellet is, mert a negyedik mérkőzést a házigazda KFC Komárno (erősebbik) csapata ellen játszottuk. Ügyes, jó képességű játékosok alkották a csapatot. Mindkét oldalon voltak lehetőségek, kapufák, kaput el nem találó lövések. A fiúk folyamatos letámadásának köszönhetően beszorították a házigazdát és 2:0-ra nyertek. Az utolsó meccsnek úgy futottunk neki, hogy eredménytől függetlenül megnyertük a tornát. Viszont nem volt kérdés, hogy az utolsó mérkőzést is szerettük volna győzelemmel zárni és ezzel megkoronázni az egész tornán nyújtott teljesítményt. Jól kezdtünk, hamar megszereztük a vezetést, azonban egy rossz helyezkedést követően kiegyenlített ellenfelünk, majd át is vette a vezetést. A hazai szurkolásnak köszönhetően a srácok kicsit megilletődtek, ritkán tapasztalnak ehhez hasonló hangulatot. Volt egy kis zavar, majd szép lassan felülmúlta a győzni akarás a szurkolói rigmust. Nyomás alá helyezték az ellenfelet és pár perc múlva jött is az egyenlítő találat, ahonnan már nem volt megállás. Végül 5:3-ra nyertük meg a mérkőzést és ezzel együtt a tornát. Külön érdem, hogy a tornán a legtöbb gólt rúgó játékos 6 góllal a mi csapatunkból került ki, Pordány Ákos személyében (U9-es korosztály). Örülök, hogy egy ilyen izgalmakban gazdag eseményen vehettünk részt és, hogy ennyire szépen helytálltak a fiúk. Igazán büszke vagyok rájuk. Köszönjük a KFC Komárno csapatának a meghívást, illetve köszönjük a profi szervezést.”
Horváth Ádám utánpótlásedző
Szép volt, fiúk❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net