Fesztiválhangulat a Forrás Sportközpontban ⚽️🟢

Február 25-én népes gyereksereg vette birtokba a Forrás utcai sportpályát.

U8 és U9-es kiskorosztályaink három csapattal is képviselték egyesületünket a Gloriett SE csapatával közös, rendhagyó gyakorlás során.
A szakmai stáb tagjai az edzőmérkőzések végeztével egyaránt nagy megelégedéssel számoltak be a mérkőzésekről és sok dicsérő szóval látták el gyermekeinket.
👇
💬 „Szép, napsütéses időben 3 csapatunkkal is sikerült játszanunk egyet a Gloriett SE kötelékében pallérozódó gyerekekkel. A srácok nagyon ügyesek voltak és teljesítményük minden elismerést megérdemel, a kiváló kvalitásokkal megáldott ellenféllel szemben. A jelenlévő edzők nevében is mondhatom, igazán büszkék vagyunk a fiúkra!”
Szeleczky Ádám utánpótlásedző
💬

„Remek felkészülési meccseket játszott mind a három korosztály, a Gloriett SE csapatai ellen. Nagyon hasznos volt nekünk is, de legfőképpen a gyerekeknek. Parádés teljesítményt nyújtottak a srácok, ezért kimondottan büszke vagyok rájuk, de ami a legfontosabb, hogy mindenki jól érezhette magát!”

Tajti Balázs utánpótlásedző
💬

„Közel ötven kis focista teremtett igazi fesztiválhangulatot szombat délben a biatorbágyi Forrás utcában, ahol a Viadukt növendékei, a Gloriett srácaival találkozhattak. Három pályán mentek a meccsek egy órán keresztül. Remélhetőleg minden gyerkőcnek és szülőnek örömet tudtunk okozni a rendezvénnyel. A jó hangulat megteremtése mellett a játékos képzés is célja ezen eseményeknek, rengeteg ígéretes focistát láthattak az edzők. Ezúton is köszönjük a Gloriett vendégjátékát!”

Farkas Arnold utánpótlás vezetőedző
Hajrá, VIDOK❗️


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net