Visszavágtunk az őszi vereségért ⚽️🟢

Felnőtt csapatunk a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában hazai pályán fogadta a Pilisi Labdarúgó Klub együttesét.
Vincze Gábor és a csapat csodálatos tavaszt produkálva tovább őrzi hibátlan mérlegét, és ez idáig még a kapott góloktól is sikerült megőrizniük Lipők Benjamin kapuját.
🆚 Viadukt SE – Pilisi LK 3:0 (0:0)
2023.03.04. szombat, 14:30 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Lipők B. – Miskei M., Kinyik Á., Orbán M., Tóth R. – Stadler B., Fehér-Kaplár Zs., Varga-Sebestyén B. – Vajda D., Márki K., Olaj Gy.
🔁 Cserék: Fröhlich M., Mérey M., Zachán A., Lipők A., Hajagos D.
⚽️ Gólszerző: Vajda Dániel (2) és Olaj György.
👇
💬 „Gratulálok a fiúknak, hiszen egy nagyon megterhelő mérkőzésen vagyunk túl, ahol sikerült megszerezni a 3 pontot! Ha osztályoznom kellene a mérkőzést egy 1–10-es skálán, akkor a csapategység 8-as és a küzdés is ezen a szinten mozgott, a játék pedig 6-os lenne, tehát közepes. Mindig az a legfontosabb, hogy hétről hétre előrébb tudjunk lépni valamiben. Ezen a mérkőzésen fegyelemben és fizikálisan is megmutattuk, hogy jó úton járunk és fel tudjuk venni a versenyt egy erős, agresszív játékosokból álló együttessel, mint amilyen a Pilis. Örömteli, hogy sokan kijöttek megnézni a mérkőzést köszönjük a támogatást és számítunk a jövőben is szurkolóinkra! Hajrá, VIDOK! Hajrá, Viadukt!”
Vincze Gábor vezetőedző
Szép volt, fiúk❗️💚 Március 11-én a Veresegyház otthonában folytatjuk!


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net