Eredményeink az előző játékhétről (2023.03.13–19.) ⚽️

Öregfiúk csapatunk továbbra is a tabella élén. Kiskorosztályaink a Kölyökliga és a Bozsik tavaszi sorozatán voltak érdekeltek.
🆚 Magyar Telekom DSC – Viadukt SE 0:3 (0:1)
Budapesti III. osztályú öregfiúk-bajnokság 2. csoport
2023.03.13. hétfő, 18:15 Angyalföldi Sport- és Szabadidő Központ
⚽️ Gólszerző: Komlósy Tibor (14., 76.) és Gonda Győző (74.)
🆚 Viadukt SE – CSHC ’94 SE 1:4 (1:1)
U-17 Regionális bajnoki mérkőzés
2023.03.16. csütörtök, 17:30 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Marosi B. – Nánási D., Oszter H., Bangó-Fi K., Somogyi Cs. – Pallós B., Homoki A., Kaba L. – Cserei H., Kronn E., Mohácsi M.
🔁 Csere: Ferkócza B.
⚽️ Gólszerző: Cserei Hunor (45.)
👇
💬 „Hétközi bajnoki mérkőzésen játszottunk a CSHC ’94 SE, Csepel csapatával. Egy védekezésben szervezett, agresszív, jó fizikális adottságokkal rendelkező együttessel találkoztunk. Nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy ellenfelünk egy beadást követően már a meccs elején betalált. A viszonylag álmos kezdés után kezdtünk magunkra találni, és alakítottuk ki a helyzeteket, aminek meg is lett az eredménye. Az első félidő végén sikerült egyenlítenünk. Sajnos a második félidőben, ami az egyik kapu előtt bement, az nálunk kimaradt. Nem voltunk elég higgadtak, kapkodás jellemzett minket, mind az összjátékban, mind a kapu előtti helyzetkihasználásban. A saját védekező harmadunkban elkerülhető hibákat vétettünk, amiket gólokkal büntettek. Ezeken mindenképp próbálunk javítani a soron következő fordulóra.”
🆚 Viadukt SE – Bicskei TC 10:0 (4:0)
2023.03.18. szombat, 15:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Marosi B. – Nánási D., Oszter H., Zsáki D., Somogyi Cs. – Pallós B., Homoki A., Cserei H. – Kuti L., Kronn E., Kócsi Sz.
⚽️ Gólszerző: Kronn Emilio (13., 35., 51.), Cserei Hunor (32., 53.), Homoki András (45., 57.), Kócsi Szabolcs (69., 89.) és Pallós Barnabás (63.)
👇
💬 „Három napon belül a második mérkőzésünket játszottuk, ami a hét közben hiányzott, az most viszont megvalósult. Az egész meccsen domináltunk, uraltuk a játékot a pálya minden részén. Végig koncentráltak, magabiztosak voltunk, sok szép támadást vezettünk, aminek meg is lett az eredménye. Bár a nagy gólarány nem erről árulkodik, de a helyzetkihasználásunkon még mindig van mit javítanunk, mivel így is számos lehetőség maradt kihasználatlanul. Ezt leszámítva természetesen gratulálok a csapatnak a nyújtott teljesítményért, és a mutatott hozzáállásért.”
Kovács Milán utánpótlás vezetőedző
🆚 Viadukt SE – Diósdi TC 0:0 (0:0)
U-15 Regionális bajnoki mérkőzés, Felsőházi rájátszás
2023.03.18. szombat, 10:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Major T. – Balogh P., Bangó-Fi K., Hajagos P., Melicher M. – Ferkócza B., Márkus Sz., Molnár K. – Geréd-Király I., Mohácsi M., Nádházi S.
🔁 Cserék: Szlávik B., Hancz J., Csányi Cs., Kiss A., Sándor M., Grózli Á.
👇
💬 „Az utolsó pillanatokig nyílt, ám gól nélküli mérkőzést játszottunk a harmadik fordulóban az ősszel előttünk végző Diósd együttesével. Még hiányérzetünk is lehet, kétszer is kapuba tudtunk találni, sajnos a játékvezetők les miatt érvénytelenítették a gólokat, emellett még több veszélyes helyzetet is ki tudtunk dolgozni. Kétségtelen, hogy sokszor az ellenfél is veszélyeztetni tudott, igazságos eredmény született, értékelnünk kell a megszerzett pontot. Harcos és jó iramú mérkőzés volt, nagyon elfáradtak a játékosok, elismerés illet minden pályára lépőt.”
Tajti András utánpótlás vezetőedző
🆚 Viadukt SE – Budai FC 7:1
U-13 Regionális bajnoki mérkőzés
2023.03.16. csütörtök, 16:30 Kolozsvári utcai Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Mérey M., Erdélyi B., Dalnoki M., Tari P. – Varga Botond, Varga Bence, Pancza Z. – Csillag D.
🔁 Cserék: Éles Á., Hanczwikl Z., Kiss Zs., Kovács T., Sövényi S.
⚽️ Gólszerző: Varga Bence (3., 4.), Pancza Zalán (11., 16.), Tari Pongrác (7.), Dalnoki Márk (40.) és Csillag Dominik (78.)
👇
💬 „Végig magabiztosan játszott a csapat. Nyomás alatt tudtuk tartani ellenfelünk. Az első 20 percben sikerült öt gólt lőni. A második játékrészben is tartottuk a nyomást, itt a helyzeteinket nem tudtuk jól értékesíteni. A harmadik játékrészben, a cseréinknek köszönhetően is több lehetőség adódott ellenfelünk előtt. A záró játékrész pedig ismét a mi dominanciánkat tükrözte.”
Kóródi Ferenc utánpótlás vezetőedző
🆚 Viadukt SE – Budai FC 4:1

Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember, amerikaifocizó emberek, álló emberek, labda, fű és , szöveg, amely így szól: „Posta”
U-12 Regionális bajnoki mérkőzés

2023.03.18. szombat, 12:00 Forrás Sportközpont
⚽️ Gólszerző: Pancza Zalán (43., 46., 52.) és Kiss Zsigmond (7.)
🆚 Viadukt SE – Újpest FC 1:0
🆚 Viadukt SE – Budai FC 1:2
🆚 Viadukt SE – Dorogi FC 4:2
🆚 Viadukt SE – Dunakanyar SE 1:2
🆚 Viadukt SE – Érdi VSE 3:0
🆚 Viadukt SE – REAC 4:2
U-11 Régiós Bozsik Torna I. forduló
2023.03.18. szombat, 9:00 Szentendre Kőzúzó utca 1.
🔝 Kezdő összeállítás: Sipos M. – Őrffy B., Csiki Á. – Pordány L., Király U., Simányi Á. – Csikós F.
🔁 Cserék: Kovács M., Kozák M.
⚽️ Gólszerző: Király Uzor (5), Pordány Levente (3), Simányi Ákos (3), Csikós Félix (2) és Kozák Máté.
👇
💬 „Megkezdtük a tavaszi Bozsik tornasorozatunkat. Izgalmas mérkőzéseket játszottunk ellenfeleinkkel. Sokszor nagyon szépen fociztunk, sok gólt sikerült szereznünk, de aminek különösen örülök az az, hogy rengeteg olyan dolgot láttam vissza a srácoktól, amiket a tavaszi szezon folyamán eddig gyakoroltunk.”
Lesták Benedek utánpótlásedző
🆚 Viadukt SE – Budajenői KSE 1:0
🆚 Viadukt SE – Asterix SC 7:1
🆚 Viadukt SE – Perbál SC 7:0
🆚 Viadukt SE – Herceghalom 1:3
🆚 Viadukt SE – Budakeszi LA 6:0
U10–11 Körzeti Bozsik Torna I. forduló
2023.03.19. vasárnap, Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Balás B., Rutai G. – Bogár D., Kardos Z., Mányi N. – Örkényi D.
🔁 Cserék: Bárány M., Koósz P., Sahin Tóth T.
⚽️ Gólszerző: Kardos Zénó (9), Örkényi Dominik (5), Koósz Péter (3), Mányi Nimród (2), Balás Bence, Bárány Marcell és Sahin Tóth Tamás.
👇
💬 „Vasárnap került megrendezésre az első tavaszi Körzeti Bozsik Torna. 5 mérkőzést játszott a csapat, szerencsére sikerült sok szép gólt szerezni. Focizásra tökéletes idővel és jó hangulattal kezdhettük meg a tavaszi Bozsik szezont. Hajrá, VIDOK!”
Pénzes Kristóf utánpótlásedző
🆚 Viadukt SE – Budakeszi LA 4:2
🆚 Viadukt SE – Asterix SC 6:1
🆚 Viadukt SE – Törökbálint 1:0
🆚 Viadukt SE – Budakeszi LA 2:3
U-10 Körzeti Bozsik Torna I. forduló
🆚 Viadukt SE – SC Hírös-Ép 1:7
🆚 Okos-Foci – Viadukt SE 10:1
U-9 Kölyökliga, Felsőházi rájátszás
2023.03.19. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Paróczai S. – Jassó D., Pordány Á. – Erdős V., Bán B.
🔁 Cserék: Papp B., Rákos G., Tomanóczy Cs.
⚽️ Gólszerző: Pordány Ákos (2).
👇
💬 „A Kölyökliga első fordulóján vettünk részt, ahol két nagyon jó csapat ellen játszottunk. A srácokat dicséret illeti, hiszen végig bátran és óriási küzdeni akarással játszottak. Edzünk tovább, és várjuk a következő fordulót. Hajrá, VIDOK!”
Zachán András utánpótlásedző
🆚 SC Hírös-Ép – Viadukt SE 7:3
🆚 Viadukt SE – JVSE 4:6
U-8 Kölyökliga, Felsőházi rájátszás
🔝 Kezdő összeállítás: Kmeczkó B. – Cserniczky Cs., Tomanóczy Cs. – Paulik M., Kiss K.
🔁 Cserék: Jónás Cs., Katrus B., Varga B.
👇
💬 „A hétvégén részt vettünk az idei első Kölyökliga tornánkon. Sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de a srácok ügyesek voltak és tisztesen helytálltak.”
Szeleczky Ádám utánpótlásedző


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net