Eredményeink az előző játékhétről (2023.03.27–04.02.) ⚽️

🟢
🆚 Viadukt SE – Nagykáta SE 1:4 (0:1)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. forduló
2023.04.01. szombat, 15:30 Iharosi Sportpálya
🔝 Kezdő összeállítás: Lipők B. – Mérey M., Kinyik Á., Orbán M., Tóth R. – Stadler B., Fehér-Kaplár Zs., Varga-Sebestyén B. – Fodor D., Vajda D., Fröhlich M.
🔁 Cserék: Márki K., Lipők A., Taferner D., Zachán A., Molnár Á.
⚽️ Gólszerző: Márki Kornél (64.)
👇
💬 „Hazai pályán ilyen fegyelmezetlenül nem szabad játszani, mert minden kapott gólt egy nagy egyéni hiba előzött meg. Tudtuk, hogy gyorsak előre és szépen kontráznak, mégis ez vezetett a vereséghez. Ki kell mondanom, hogy gödörben vagyunk, de lesz időnk rendezni a sorokat, hiszen szabad hétvégénk lesz, és azt követően jön a Vecsés, majd megyünk a Harasztihoz. Tabellán az első két helyezettel játszunk, ami szép feladat, de benne van a csapatban a bravúr és ez ki is fog jönni, szükségünk van rá. Semmit nem érnek az eddig szerzett pontok, tehát ha előre szeretnénk lépni, akkor pontokat kell szerezni. A csapat játékán is változtatni kell, mert kevés gólt szerzünk és könnyű gólokat kapunk. Sajnálom a szurkolókat, akik kijöttek és az utánpótlásból kilátogató gyerekeket is, hiszen diadalt szerettek volna látni, ami amúgy megvolt, de nem a csapatom részéről. Hajrá, VIDOK! Hajrá, Viadukt! Javítani fogunk!”
Vincze Gábor vezetőedző
🆚 Viadukt SE – Gloriett SE 1:6 (0:4)
U-17 Regionális bajnoki mérkőzés
2023.03.31. péntek, 19:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Marosi B. – Nánási D., Oszter H., Zsáki D., Somogyi Cs. – Horváth B., Homoki A., Pallós B. – Cserei H., Kronn E., Sipőcz T.
🔁 Cserék: Kócsi Sz., Horányi Zs., Kiss A.
⚽️ Gólszerző: Kócsi Szabolcs (56.)
👇
💬 „Nem úgy sikerült játszanunk, ahogyan azt elterveztük. Ellenfelünk nagy tempóban, szervezetten, jól futballozott. Védekezésben ejtettünk pár hibát, és előre felé játékban sem voltunk elég higgadtak.”
Kovács Milán utánpótlás vezetőedző
🆚 Viadukt SE – Kozármisleny 1:2 (0:1)
U-15 Regionális bajnoki mérkőzés, Felsőházi rájátszás
2023.04.01. szombat, 14:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Major T. – Balogh P., Bangó-Fi K., Hajagos P., Ferkócza B. – Molnár K., Szlávik B., Márkus Sz. – Kuti L., Mohácsi M., Geréd-Király I.
🔁 Cserék: Sándor M., Csányi Cs., Grózli Á., Kiss A., Szabó Cs., Melicher M., Zsáki D.
⚽️ Gólszerző: Grózli Áron (76.)
👇
💬 „A Kozármisleny együttesét fogadtuk szombat délután a Forrás utcában. Nagy iramú találkozót játszottunk. Az első félidőben ezt a tempót még egy kicsit szoknia kellett a srácoknak, a második játékrész azonban már jóval több helyzetet hozott. Ez a szépítésre volt elég, többre sajnos most nem. Megint úgy érzem, hogy több volt ebben a mérkőzésben, de azt a pluszt sokszor még nem tudjuk odatenni a támadások végén. Azt viszont jó megtapasztalni, hogy a csapatunk játékával helytáll a felsőházban is.”
Tajti András utánpótlás vezetőedző
🆚 Viadukt SE – Ikarus BSE 2:2
U-13 Regionális bajnoki mérkőzés
2023.03.30. csütörtök, 18:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Mérey M., Kovács T., Dalnoki M., Kiss Zs. – Pancza Z., Varga Bence, Varga Botond – Csillag D.
🔁 Cserék: Éles Á., Erdélyi B., Hanczwikl Z., Sövényi S.
⚽️ Gólszerző: Sövényi Soma (30.) és Kovács Tamás (58.)
👇
💬 „Remek mérkőzést játszottunk az Ikarus csapatával. Már a legelején magunkhoz ragadtuk a játék irányítását, és a labdakihozatalok ellen is jól sikerültek a letámadások. Ellenfelünk rövid passzokkal próbálkozott, de egy-két kísérlet után azonnal felívelték támadó játékosaik felé. Akadtak emiatt helyezkedési hibáink, amiket később jól megoldottunk. Ismét rengeteg helyzetet puskáztunk el, ajtó-ablak ziccerekből sem tudtunk betalálni, majd egy vétlen kezezést követően megítélt büntetővel ki tudott egyenlíteni a vendégcsapat. Pár perc múlva egy ragyogó akció után már ismét mi vezettünk. Továbbra is nyomás alatt tudtuk tartani a vendégcsapatot, akik rendre az előre vágott labdákkal próbáltak veszélyt teremteni. A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Sajnos egy felívelt labdát a szélen elvétettünk, majd a támadó beadásánál kapusunk és védőnk nem értette meg egymást, így az üresen álló ellenfél játékos könnyedén egyenlített. Összességében tanulságos meccsen vagyunk túl, de a játék képe korántsem tükrözi a végeredményt. Helyzetkihasználásunkon javítani kell.”
Kóródi Ferenc utánpótlás vezetőedző
🆚 Viadukt SE – Ikarus BSE 0:2
U-12 Regionális bajnoki mérkőzés
2023.04.02. vasárnap, 15:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Mérey M., Kovács T., Erdélyi B., Kiss Zs. – Gidai N., Pancza Z., Hanczwikl Z. – Csillag D.
🔁 Cserék: Regős L., Buday B., Győri D., Lelkes-Sághy Zs.
🆚 Viadukt SE – Budai FC 4:2
🆚 Viadukt SE – Újpest FC 6:4
🆚 Viadukt SE – Dorogi FC 1:2
🆚 Viadukt SE – REAC 2:2
🆚 Viadukt SE – Dunakanyar SE 1:2
U-11 Régiós Bozsik Torna III. forduló
2023.04.01. szombat, 10:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Kozák M., Csiki Á. – Pordány L., Balázs-Hegedűs Á., Király U. – Józsa D.
🔁 Csere: Őrffy B.
👇
💬 „Csapatunk tavaszi III. Bozsik tornája itthon, a Forrás utcában került megrendezésre. Szép időben, ideális körülmények között fogadtuk a csapatokat. Négy nagyon jó meccset játszottunk, ebből három kifejezetten izgalmas és fejlesztő volt számunkra. Gratulálok a srácoknak, látszott, hogy nagyon élvezték a hazai környezetet. Jó lenne, ha minden torna ilyen színvonalas szervezés és körülmények mellett zajlana!”
Lesták Benedek utánpótlásedző
🆚 Viadukt SE – Budakeszi LA II. 2:2
🆚 Viadukt SE – Asterix SC 2:1
🆚 Viadukt SE – Budakeszi LA 0:4
🆚 Viadukt SE – Törökbálint 2:1
U10–11 Körzeti Bozsik Torna II. forduló
🔝 Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Erdélyi M., Rutai G. – Kardos Z., Őrffy B., Józsa D. – Örkényi D.
🔁 Cserék: Bárány M., Koósz P., Mányi N., Szabados J.
⚽️ Gólszerző: Őrffy Barnabás (3), Kardos Zénó, Mányi Nimród és Örkényi Dominik.
👇
💬 „Vasárnap került megrendezésre a második tavaszi Körzeti Bozsik torna a Forrás utcai sportpályán. Négy jó iramú mérkőzést játszott a csapat. Végig nagyot küzdöttek, és aminek örültem, hogy sok szép egyéni megmozdulást láttam a srácoktól. Hajrá, VIDOK!”
Pénzes Kristóf utánpótlásedző
🆚 Viadukt SE – Budakeszi LA 0:2
🆚 Viadukt SE – Asterix SC 5:2
🆚 Viadukt SE – Budakeszi LA II. 2:2
🆚 Viadukt SE – Törökbálint 2:5
U-10 Körzeti Bozsik Torna II. forduló
2023.04.02. vasárnap, Forrás Sportközpont
🆚 ASI DSE – Viadukt SE 3:5
🆚 4 Trainerz-BKV – Viadukt SE 4:11
U-11 Kölyökliga, Alsóházi rájátszás
2023.03.31. péntek, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Kovács Á. – Csiki Á., Kozák M. – Buday B., Simányi Á., Király U. – Őrffy B.
🔁 Csere: Csikós F.
⚽️ Gólszerző: Őrffy Barnabás (5), Buday Bálint (4), Simányi Ákos (3), Király Uzor (2) és Kozák Máté (2).
👇
💬 „Az I. Kölyökliga fordulót pótoltuk be péntek délután. Az első meccsünk valószínűleg az időpontnak is köszönhetően kicsit álmoskásan kezdtük, de szerencsére a mi akaratunk érvényesült. A második meccsre már teljesen felébredtünk és szenzációs játékkal, szépségdíjas gólokat szerezve tudtunk győzedelmeskedni. Nagyon büszke vagyok a srácokra, ugyanis betartottak mindent, amit kértem tőlük, tudatosan és éretten fociztak.”
Farkas Arnold utánpótlás vezetőedző
🆚 Gödi SE – Viadukt SE 10:1
🆚 Viadukt SE – JVSE 0:8
U-9 Kölyökliga, Felsőházi rájátszás
🆚 VS Dunakeszi – Viadukt SE 2:1
🆚 Viadukt SE – Gloriett SE 1:14
U-8 Kölyökliga, Felsőházi rájátszás
2023.04.02. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Paulik M. – Kmeczkó B., Cserniczky Cs. – Katrus B., Kiss K.
🔁 Cserék: Bódi Z., Király K., Tomanóczy Cs.
⚽️ Gólszerző: Király Koppány és Kiss Kadosa.
👇
💬 „A héten részt vettünk a Kölyökliga II. fordulóján. Kettő remek ellenfél ellen játszottunk. Az első meccsnek igazi rangadó hangulata volt és egy végletekig kiélezett, szoros meccsen maradtunk alul, a srácok nagyot küzdöttek és ez sokat ki is vett belőlük. A második meccsen az ellenfél minden téren felülmúlt minket. Mindezek ellenére és az eredményt nem tekintve büszke vagyok a srácokra, mert nagyot harcoltak ma. Hajrá, VIDOK!”
Szeleczky Ádám utánpótlásedző

Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net