A Kölyökliga bajnokai 🥇

U11-es korosztályunk első helyen zárta a tavaszi rájátszást.
🏆 Bajnokcsapatunk tagjai:
Balázs-Hegedűs Ábel, Buday Bálint, Csiki Áron, Csikós Félix, Ehmann Márton, Fogarasi Bence, Józsa Dominik, Király Uzor, Kovács Ábel, Kovács Máté, Kozák Máté, Őrffy Barnabás, Pordány Levente és Simányi Ákos.
🎉 Lesták Benedek tanítványainak az utolsó körben még a gólaránnyal is meg kellett küzdenie, és a fiúk két sikeres meccsel utasították maguk mögé az UTE Akadémiáját.
🆚 Dunakanyar RUFC – Viadukt SE 0:8
🆚 Viadukt SE – SC Hírös-Ép 7:2
U-11 Kölyökliga, Alsóházi rájátszás
2023.05.14. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Csiki Á., Őrffy B. – Pordány L., Simányi Á., Kozák M. – Király U.
🔁 Csere: Kovács M.
👇
💬 „Elérkeztünk az utolsó Kölyökliga fordulóhoz. Az őszi alapszakasz után tavasszal újrakezdődött a pontgyűjtés, amiben most mi bizonyultunk a legeredményesebbnek, ugyanis sikerült első helyen végeznünk. Tavasszal végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk, látványos, olykor szemet gyönyörködtető, ugyanakkor ellentmondást nem tűrő játékkal mutattuk meg ellenfeleinknek, hogy ki érdemli meg leginkább, hogy a végén a tabella legfelső fokán álljon. Gratulálok mindenkinek a csapatból! Egytől-egyig mindenki remek teljesítményt nyújtott, de ami igazán kiemelendő, az az, hogy csapatként hogyan működtünk. Mindenki belerakta a sajátját, kihozta magából és a társaiból a legtöbbet, és így tudtuk ilyen eredményesen zárni ezt a sorozatot. Nagyon büszke vagyok a srácokra! Hajrá, VIDOK!”
Szép volt, fiúk❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net