U19 – Regionális bajnokság ⚽🟢

Ifjúsági csapatunk a dobogó harmadik fokán.
Fiataljaink remek idényt zártak, Urbán Zoltán keze alatt igazi egységgé formálódtak és bátran felvették a versenyt bármelyik ellenfelükkel.
Pályára lépő játékosaink ⤵️
Marosi Balázs, Marosi Bence, Agourah Mohamed, Benke Bátor, Cserei Hunor, Ferkócza Balázs, Fröhlich Márton, Horváth Botond, Horváth Domonkos, Komlósy Zénó, Kronn Emilio, Mérey Milán, Nánási Dániel, Oszter Horka, Papp Bertalan, Pál Botond, Sipos Bence, Sipőcz Tamás, Somogyi Csaba, Sugár Balázs, Szabó Benjámin, Szegedi Ákos, Vasuta Dominik és Zsáki Dániel.
Kiegyensúlyozottságunk tükrözte házi góllövőlistánk, ugyanis a mezőnyből tizenkét fő is kapuba talált 💥
A csapat kialakítását egyaránt segítette felnőttből visszajátszó és tehetséges, fiatal játékos.
Vezetőedzőnk értékelte az őszt és összegezte a társaság teljesítményét.
👇
💬 „Az előző idényhez képest több helyen is változott csapatunk. A “kiöregedők” mellett meghatározó játékosok hagytak itt minket. Szerencsére érkezők is voltak. Pátyról, Herceghalomból és a Mészöly Focisulitól is sikerült igazolnunk. A szezonnak két kapussal és tizenhét mezőnyjátékossal vágtunk neki. Menet közben az U17-től is érkeztek hozzánk tehetséges játékosok. Az elsődleges cél egy összetartó, egymásért küzdeni tudó csapat kialakítása volt. A társaság tapasztalatban és egyéni képességekben is nagyon különböző játékosokból áll, ezért fontos volt előtérbe helyezni a taktikai fegyelmet. Ezt többen már az előző évből hozták magukkal, de a rendszerbe az újak is jól illeszkedtek. Az edzések látogatottsága is megfelelő volt, bár még mindig akadtak olyanok, akik ezt kevésbé tartották fontosnak. A mérkőzéseken támadó focit szerettünk volna játszani, labdaszerzések utáni gyors átmenetekkel, ezt sikerült megvalósítani. Védekezésünk egyénenként és csapatszinten is jó volt. Ezt bizonyítja, hogy a harmadik legkevesebb gólt kaptuk. Helyzetkihasználásunk a kidolgozott ziccerek arányában nem volt túl eredményes. Nem tudom, hogy volt-e még ilyen csapat, aki ennyi helyzetet rontott el, mint mi… Amin mindenképpen javítani szeretnénk, a labdakihozatalok utáni támadás felépítések és befejezések.
Összességében nagyon szép eredmény, hogy ebben a kiegyenlített bajnokságban kerültünk dobogóra. Többségében színvonalas, nagy iramú meccseket sikerült játszani.
Tizenhárom mérkőzésből tízet nyertünk meg és csak háromszor kaptunk ki.”
Szép volt, fiúk! Hajrá, VIDOK❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net