Tájékoztatás a Labdarúgó bajnokság lezárásával és a feljutással kapcsolatban

A Viadukt Sportegyesület vezetősége az alábbi tájékoztatást adja a bajnokság lezárásával és a lehetséges feljutással kapcsolatban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői döntése értelmében a Pest megyei Iosztályú küzdelmek nem folytatódnak, a bajnokság hátralévő mérkőzéseit nem rendezik megA bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnokságnak nincs hivatalos végeredménye, így nincsenek bajnokok, érmesek és végeredmény alapján feljutók és kiesők semA záró táblázat első helyén álló csapatok lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben az NBIIIosztályú bajnokságba történő nevezésre.

A Viadukt SE a 2019/2020-as szezon félbeszakításakor 18 forduló után vezette az Pest megyei Iosztályú bajnokságot, így az MLSZ döntése alapján kivívta a feljutást.

A harmadosztály licensz előírásainak a Viadukt SE a létesítmények infrastrukturális felkészültsége miatt jelenleg nem felel megLétesítményeink alkalmatlanok NB III-as mérkőzések rendezésére, ezáltal nincs esélyünk arra, hogy éljünk a lehetőséggel és a harmadosztályban folytassuk a versenyzést.

A vezetőség eltökélt célja, hogy a klub továbbra is meghatározó szereplője legyen Pest megye labdarúgásának és közben folyamatosan fejlesztve a sporttelepeket, felkészüljön az NBIII-as elvárásokraAlapvető szakmai célunk nem változott, tovább építkezünk, utánpótlás játékosainkat pedig – a szakmai szempontokat figyelembe véve- minél fiatalabb korukban a felnőtt labdarúgásba bevezetniA korábbi évekhez hasonlóan szeretnénk a következő években is sikeres szezonokat magunk mögött tudni.

Viadukt SE vezetősége