Ismerjék meg Vida Milánt!

Újonnan induló rovatunkban hétről hétre klubunk utánpótlásából mutatunk be fiatalokat, akik reményeink szerint egyszer majd öregbíteni fogják egyesületünk hírnevét. Az első sorra kerülő labdarúgó palánta, Vida Milán, a Viadukt SE. U7-es csapatából.

A 2009. április 2.-án született focistával való beszélgetésem során egyértelművé vált számomra, hogy nem csupán egy focizó 6 évessel folytatok diskurzust, hanem a labdarúgás egyik szerelmesével is. Milán elmesélte nekem, hogy ma reggel is meccset nézett a tévében, pedig nem is legkedveltebb hazai csapata, a Ferencváros játszott. A magyar játékosok között kedvencének Böde Dánielt nevezte meg, míg szélesebb körökben a portugál világklasszist, Cristiano Ronaldót favorizálja. A bal lábas ifjú titán szívéhez legközelebb álló határon túli csapat így nem is lehet más, mint a madridi sztárgárda.  A közel két éve focizó Milán elárulta nekünk, hogy oviban is sokat focizik, és volt olyan Bozsik tornája melyen egymaga közel 10 gólt szerzett. Erősségének a lövéseket tartja, és kedvenc megmozdulása a „Rabonának” elnevezett lövéstechnika.

Edzőit (Abroncsos Gábor és Marozs László) is faggattam Milánról, akik elmondták, hogy korához képest egy nagyon koncentrált és komplexen gondolkozó fiatalemberről van szó, aki már most tudatosan és fegyelmezetten edz, valamint látszik rajta, hogy érdekli maga a játék.

Számomra mindig nagy öröm ezt a játékot ennyire szerető gyerekekkel találkozni, és ezúton kívánok sok sikert Milánnak ehhez a gyönyörű sporthoz!

Hajrá Milán! Hajrá Vidok!

TA


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net