Bemutatjuk Varga Botondot

Az U7-es csapatunk növendékét kérdeztük meg arról, hogy számára mit jelent a foci, mit jelent focistának lenni a Viadukt SE-ben?

– Már az oviban elkezdtem a focit Szabolcs bácsinál. 4 évesen voltam először táborban a Viadukt SE-nél, azóta is minden táborban részt veszek, jobb lábas vagyok. 3 éve igazoltak le bennünket Bencével, az ikertesómmal. A Legóvár óvodába járok, jövőre leszek iskolás.

Híres focista szeretnék lenni, mint a példaképeim Cristiano Ronaldo és Robert Lewandowski. Örömmel megyek minden edzésre, mert szeretem a viaduktos csapattársaim (például Milánt, Kristófot, Boldit), jó velük játszani. Hetente háromszor járok edzésre, valamint ott, ahol lakunk, a barátaimmal és Bencével is rengeteget focizom az udvaron. Csatár vagyok, szoktam passzolni, de mellette sok gólt is rúgok. Rengeteg érmem van, és Ronaldo csele a kedvencem, a biciklicsel.

Botond azt is elárulta nekünk, hogy míg a külföldi klubok közül a Real Madridért rajong, itthon a zöld-fehér sasok, a Fradi felé húz a szíve. Imád strandolni, moziba járni, táborozni és nemkülönben szeret otthon lenni a családjával.

Botond U7-es létére az U9-es korosztályban edz, így nem lepődtünk meg, mikor egykori U7-es edzője, Abroncsos Gábor a bátor szóval jellemezte őt:

– Botin látni, hogy edzésre is úgy jön, hogy az ő életében a foci nagyon fontos. Nagyon elszánt, és ez az edzésmunkáján is minden alkalommal visszaköszön. Agilis, bevállalós kölyök, aki sosem törődik azzal, hogy mekkora az ellenfél, őt nem lehet elrettenteni. Persze ez a bátorság eleinte fegyelmezetlenségekkel párosult, ám idővel ezeket a szokásokat háttérbe szorította a játék iránt mutatott érdeklődés és szeretet.

 

Hajrá, Botond! Hajrá, Vidok!


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net