Május 23-án folytatódik a magyar labdarúgóidény

A tervek szerint május 23-án a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseivel folytatódik a hazai labdarúgóidény, az OTP Bank Liga pedig május 30-án a 26. fordulóval kezdődhet újra.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint a bajnokságban a Ferencváros két korábban elmaradt bajnokiját a Magyar Kupa-elődöntőkkel azonos időszakban játsszák le.

A női NB I-ben csak a Bajnokok Ligája-indulás eldöntéséhez szükséges mérkőzéseket rendezik meg. A koronavírus-járvány közepette a tömeges érintkezés továbbra is komoly veszély, ezért a futsal és a szabadtéri amatőr, valamint utánpótlás-bajnokságok idénye befejeződik.

A férfi NB I március közepén, a 25. forduló után szakadt félbe, ám a címvédő és listavezető FTC-nek a Debrecen és az Újpest elleni találkozóit is pótolnia kell.


Kedves Szülők és Sportbarátok !

A Kormány 2020.04.30-i döntése alapján a sportrendezvények és edzések újra megtarthatóvá válnak a biztonsági intézkedések betartásával.

Egyesületünk ennek figyelembe vételével 2020.05.11-től újra szeretné indítani az edzéseket az alábbi szempontok betartásával
– A sportpályákon öltözési és fürdési lehetőség nem lesz, csak a mellékhelyiségek állnak majd rendelkezésre melyet kollégáink 2 óránként fertőtlenítenek.
– Az edzésre innivalót a gyerek hozzon magával.
– Az edzésekre való eljutást egyénileg kell megoldani, buszt nem tudunk biztosítani hozzá.
– Csapatonként heti 2 edzés tervezünk, délutáni időszakban mivel délelőtt a gyermekeknek még iskolai elfoglaltságaik vannak
– Az edzéseket kiscsoportokban (6 fő/csoport) tartjuk a biztonsági előírások betartásával.
– Az U7-s korosztály esetében az Iharosi a többi korosztály esetén a Kolozsvári utcai sportpályán szeretnénk az edzéseket megtartani.
– A regisztrációk alapján az edző kollégák elkészítik a csoportbeosztásokat, melyek végig állandóak maradnak majd. A csoportbeosztásról edző kollégáink értesítést küldenek majd.
– A májusi hónap tapasztalatai alapján a júniusi hónapban még finomhangoljuk majd a rendszert
– Az edzésen csak az előzetesen regisztrált gyerekek vehetnek részt

A kérdőív kitöltésével regisztrálhatják a gyereket az edzésekre. A regisztráció végső határideje 2020.05.09.

Labdarúgó edzéseken való részvétel

Kedves Szülők és Sportbarátok ! A Kormány 2020.04.30-i döntése alapján a sportrendezvények és edzések újra megtarthatóvá válnak a biztonsági intézkedések betartásával. Egyesületünk ennek figyelembe vételével 2020.05.11-től újra szeretné indítani az edzéseket az alábbi szempontok betartásával – A sportpályákon öltözési és fürdési lehetőség nem lesz, csak a mellékhelyiségek állnak majd rendelkezésre melyet kollégáink 2 óránként fertőtlenítenek.


Forrás :
MTI, Fotó illusztráció/Pixabay
Megosztás:
Közzétéve +

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net