Szakmai vezetőnk, Farkas Gábor év végi üzenete!

Tisztelt Szülők, kedves Vidok Család!
Kétségtelenül nehéz és kihívásokkal teli éven vagyunk túl, de úgy gondolom, hogy jól vizsgáztunk az elénk állított feladatok végrehajtása terén. Büszke vagyok az edzőinkre, akik a karantén ideje alatt az online edzéseket nagyon magas színvonalon abszolválták, csoportos beszélgetéseket szerveztek és az újra kezdésnél olajozottan működtek együtt a kiscsoportos foglalkozások alkalmával is.
Az év elején elkezdtünk egy egységes szakmai filozófia alapján dolgozni, amit folyamatosan bővítünk, alakítunk. Ezt elengedhetetlennek tartom egy klubnál, ugyanis ez biztosítja az egymásra épülést és a gyerekek folyamatos fejlődését. A vírushelyzet megakadályozta, hogy ennek esszenciájával megismertesselek benneteket, de a jövőben ezt mindenképpen be szeretném mutatni nektek.
A belga Double Pass cég rendkívül részletesen megvizsgálta a klubot, ennek kiértékelése jelenleg is zajlik. Célunk, hogy “B” szintű minősítést kapjunk, ami jelentősen megkönnyítené a fejlődésünket minden területen. Döntés február elejére várható ebben ez ügyben.
A Forrás utcai pálya átadását márciusra ígérte a kivitelező. Óriási segítség lesz ez számunkra, jelentős előrelépést jelent a szakmai munkában is. Addig is türelmesnek kell lennünk, mert a téli felkészülésünk enélkül nem optimális. A Covid helyzet miatt az év végi szülői értekezletek e-mailben zajlottak le. Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek, nyugodtan forduljatok a korosztályos edzőkhöz.
A következő évre is rengeteg tervünk, célunk van, amit maradéktalanul szeretnénk teljesíteni, ehhez mindenképpen szükség van a már kialakult összefogásra. Szeretném megköszönni, hogy rengetegen támogatjátok a munkánkat, néha építő jellegű kritikával, gyakrabban dicsérő szavakkal. Úgy gondolom mindkettőre szükségünk van.
Ezúton kívánok mindenkinek Nagyon Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet!🎉✅❗😊🥰 

Megosztás:
Közzétéve +

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net