Darts Szakosztályunk bemutatkozása

A Viadukt Darts Club 2016-ban alakult mindössze pár lelkes játékossal egy Biatorbágyon megrendezett amatőr Darts verseny után. Az alapítók elhatározták, hogy ezt az érdekes és kortalan sportágat kiviszik a szórakozóhelyek világából, sportszerűen elkezdik űzni és népszerűsítik a Biatorbágyi lakosság körében. Klubunk 2016 végén csatlakozott a Viadukt Sportegyesülethez és kezdte meg működését Darts szakosztályként. 2017-től a Magyar Darts Szövetség regisztrált tagjaként tartja számon szakosztályunkat.

A szakosztály tagjainak száma stabilan 20 fő körül mozog. Több mint 10 versenyengedéllyel rendelkező játékosunkkal részt veszünk az országos egyéni bajnokságban és III. osztályú csapatbajnokságban. Külön örömünkre szolgál, hogy 2019-től már gyermek és serdülő korosztályban is tudunk versenyzőket indítani. Az országos hivatalos versenyeken kívül rendszeresen látogatjuk a környékbeli Darts egyesületek által rendezett nyílt versenyeket is.
Az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően 2019-ben már két játékosunk került az országos ranglista legjobb 50 versenyzője közé.

A Dartsban a gyakorláson és koncentráción kívül nagyon fontos szerepe van az állóképességnek és számolási tudásnak. Egy átlagos Darts verseny 6-8 órán keresztül tart számos mérkőzéssel. Az edzéseken az imént felsorolt képességeket fejlesztjük, aminek szerves részét képezi az elméleti és matematikai tudás pallérozása is.

Edzéseinket az Iharosi pálya klubépületében található 8 dobóállásos edzőtermünkben tartjuk minden kedden és csütörtökön 18:00-tól 21:00 óráig.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Megyeri Pál
Szakosztályvezető
pal@megyeri.hu
+36 70 380 0618


Lehoczky Péter
Szakosztályvezető-helyettes
1232970@gmail.com
+36 30 634 3550‬


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net