Megyei bajnokságban szereplő U15-öseink újabb győzelmet arattak

Múlt csütörtökön a tárnoki Bolha csapata látogatott hozzánk bajnoki mérkőzésre. A találkozót követően Fülöp Noel értékelte a látottakat:

“Jó előjelekkel vártuk a Bolha elleni mérkőzésünket, hiszen az elmúlt bajnokikon egyre jobb formába kerültünk, és egyre több gólt szereztünk. Az előző győztes meccsünk után természetesen szerettünk volna jó eredményt elérni ellenük is, és úgy érzem sikerült is így kezdenünk a mérkőzést. Sok futással, jó mozgásokkal, jó passzokkal fölényben játszottunk az első negyedórában és csak egy-egy eladott labdánkból tudott a Bolha csapata elérni a kapunkhoz. Ezután következett egy kisebb figyelmetlenség a tizenhatoson belül, amiből betalált az ellenfél, azonban óriási dicséret illeti a srácokat, hiszen nagyon jól reagáltak és a félidőre megfordították az állást. A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk az első játékrészt, így növelni tudtuk egy gyönyörű kontrából az előnyünket. A mérkőzés ezt követő szakaszában az ellenfél mindent megtett az egyenlítés érdekében, azonban hiába támadtak már sokszor 7-8 emberrel, valamint rúgtak számos szögletet és szabadrúgást, mi nagyon jól semlegesítettük a helyzeteiket, csak szépíteni tudtak, így 3-2 arányban megnyertük a mérkőzést.

Óriási gratuláció illeti a játékosokat, hiszen ismét vesztes állásból sikerült győzelemmel elhagyni a pályát, amely a srácok akaratát és küzdeni tudását mutatja.”


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net