Küzdelmes mérkőzés Vecsésen

Felnőtt csapatunk számára újabb rangadót tartogatott a hétvége, ugyanis a bajnoki listavezető Vecsés Város otthonában léptünk pályára. Sajnos Stadler Bence találata csupán a szépítésre volt elegendő, de tovább kell haladnunk a megkezdett úton, hiszen a jövő csapatát építjük.

Lipők András vezetőedző értékelésében rámutatott, hogy miben kell fejlődnünk a sikeres szereplés érdekében: “Remek mérkőzést játszottunk a bajnokaspiráns otthonában. Az első félidőben a szezon egyik legjobb teljesítményét produkáltuk, de a helyzeteinket elhibáztuk, ezért 1:0-ás hátránnyal vonultunk az öltözőbe. A második félidőben is mi domináltunk, a hazaiak kontratámadásokkal próbálkoztak, és a végén sikerült is egyet góllal befejezniük. Ezután sem adtuk fel és sikerült szépíteni, sőt a 94-dik percben nagyon kevesen múlott az egyenlítés. A helyzetkihasználásunkon múlt, hogy nem sikerült ponttal, vagy pontokkal távoznunk. A játékunk viszont nagyon biztató volt a jövőre nézve.”

A következő fordulóban Tökölre látogatunk, ahol nem is lehet más célunk, mint ismét visszatalálni a győzelmek útjára. ⚽️
Mindent bele❗️💪 Hajrá, Vidok❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net