Balatonlellén jártak U7-eseink

Labdarúgó palántáink a 2020/2021-es bajnoki idény lezárásaként egy rendkívül színvonalas focitornán vehettek részt, melyen nem kevesebb, mint 1️⃣5️⃣ csapat indult el.

Abroncsos Gábor és Marozs László értékelte ezt az eseménydús napot, amin megint csak nagyon szépen helytálltak fiataljaink.
⬇️
„Számunkra egy nagyon jó erőpróbának bizonyult ez az esemény, mert idén először voltunk olyan tornán, ahol az elért eredményeink befolyásolták a végkimenetelt.
A nap folyamán 7 mérkőzést játszottunk le, melyek egyenként 12 percesek voltak. A csoportunkból a második helyen jutottunk tovább a legjobb 8 közé, két győzelem, egy döntetlen és egy vereség – a későbbi tornagyőztes csapat ellen – volt a mérlegünk.
Ezek után következtek a helyosztó mérkőzések. Az első meccsen a rendes játékidő végén döntetlen született, így következtek a büntetőrúgások, melyben sajnos alulmaradtunk. Itt eldőlt, hogy nem játszhatunk a dobogós helyekért. Második mérkőzésünkön győztünk, így az ötödik helyért léphettünk pályára a hetedik mérkőzésünkön, ahol ugyancsak döntetlent játszottunk és a büntetőpárbajban ismét alulmaradtunk. Így végül a hatodik helyen zártuk ezt a rangos tornát.
Összegezve a látottakat nem lehetünk elégedetlenek, mert sok szép megoldást láthattunk a gyerekeinktől és egy mérkőzést leszámítva minden meccsen minimum egyenrangú ellenfelei voltunk a velünk szemben álló csapatnak. Kis szerencsével még a dobogós helyezések valamelyike is elérhető lett volna.”

Ezúton is szeretnénk megköszönni a torna szervezőinek a lebonyolítást és a vendéglátást, sokak arcára csalhattak mosolyt ezzel a nappal. 🙂

Csak így tovább, gyerekek❗️🙋‍♂️ Hajrá, VIDOK❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net