Viadukt SE 2 – 0 Pereg SE

Felnőtt csapatunk a Pest megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 7️⃣. fordulójában hazai pályán vívta meg soron következő mérkőzését és aratott megérdemelt, kétgólos győzelmet 💥

Rutinos játékosaink találataival tartottuk itthon a 3️⃣ pontot, előbb a házi góllövőlista éllovasa Orbán Márk talált az ellenfél hálójába, majd csapatkapitányunk, Kinyik Ádám duplázta meg az előnyt és a hajrában emberelőnybe kerülve végképp eldőlt a mérkőzés 🔥
💬 Vezetőedzőnk igazán büszke lehet most csapatára, hiszen a társaság a legutóbbi három tétmérkőzésén még csak gólt sem kapott és ezt az eredményes szereplést nyilatkozatában is kiemelte Lipők András:
👇
„Inkább küzdelmes, mint szép játékot hozott a Pereg elleni mérkőzés. Az ellenfél erős és kellően agresszív játékosai megnehezítették a dolgunkat. Ennek ellenére sok helyzetet kidolgoztunk, de ki is hagytuk őket, viszont két pontrúgásból sikerült gólt szereznünk. A hatodik győzelmünknek örülhettünk zsinórban, és az utolsó három találkozón gólt sem kaptunk, így nem lehetek elégedetlen.”
⚽️ Ezen a hétvégén Taksonyba látogatunk, akik az előző szezonban még az NB3-ban szerepelhettek, ezzel a hozzáállással felvértezve azonban senkitől sem kell tartanunk.

Idegenben is várjuk szurkolóinkat a szombaton 1️⃣5️⃣ órakor kezdődő bajnokira.
Mindent bele❗️💪 Hajrá, VIDOK❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net