Fehérváron győzött az U15

U15-ös csapatunkat a hétvégén a Főnix Gold FC látta vendégül a Regionális Kiemelt bajnokság 5️⃣. fordulójában.

A végletekig kiélezett mérkőzésen, egy perccel a rendes játékidő letelte után tudtunk fordítani, ezzel elhozva a 3️⃣ pontot a fehérváriak otthonából. A két csapat tétmeccsen tavaly nem tudta legyőzni egymást, nagyon különleges győzelem ez a fiúknak.
💬 A korosztály vezetőedzője, Tajti András foglalta össze ezt az emlékezetes győzelmet:
👇

„Nagyszerű mérkőzést élhetett meg a csapat. Tavaly nagy volt a rivalizálás a két gárda között, jó iramú mérkőzésre számíthattunk. Erős ellenféllel találkoztunk, ez érezhető volt az első félidő egészében. A második félidőben viszont sikerült felnőni a feladathoz, és bár hátrányba kerültünk, az utolsó pillanatokig bennünk volt a veszély. Rengeteg egyéni munka kellett ahhoz, hogy a ráadásban, emberhátrányban még be tudjunk találni, nagy csattanó lett. Remélem minél több hasonló élményben lesz része a csapatnak, gratulálok a srácoknak!”

⚽️ Kungl Vilmos, utánpótlás edzőnk irányításával az U14 is pályára lépett, egy másik fehérvári egyesület, az Ikarus-Maroshegy volt a vendéglátó.

A küzdelmesebb első félidőt követően végül nagyobb arányban tudtak 2008-as születésű játékosaink győzedelmeskedni, ezzel begyűjtve 4️⃣. győzelmüket az eddig lejátszott 5 fordulóból.

A csapat sikere mellett örömteli lehetett ez a nap fiatal támadónknak, Szlávik Balázsnak is, aki a találkozón egy klasszikusnak mondható, de kevésbé gyakori mesterötössel koronázta meg a fiúk teljesítményét 💥
⚽️ A folytatásban most hétvégén csak a nagyobbaknak lesz bajnoki mérkőzése, szombaton 1️⃣2️⃣ órától várjuk az Iharosba a kilátogatni vágyó szurkolókat, ahol az ellenfél a Szombathelyi Haladás együttese lesz.
Mindent bele❗️💪 Hajrá, VIDOK❗️💚🤍


Forrás :
MTI
Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net