Hétvégi eredményeink

Felnőtt bajnoki:
Dunavarsány – Viadukt SE 1:4
⚽️ Gólszerzők: Varga-Sebestyén Benjámin (2), Vajda Dániel és Márki Kornél.
„Jól sikerült az első bajnokink, mind taktikailag, mind hozzáállásban felülmúltuk a hazai csapatot. Kellően motiváltak voltunk, nagyon szervezett csapatmunka mellé sok jó egyéni teljesítmény is párosult, ennek köszönhető a teljesen megérdemelt győzelem.”
Lipők András vezetőedző

Edzőmérkőzések:
U15 Tatabánya – Viadukt SE 4:1
U13 Viadukt SE – Budaörs 3:5
U10 Kelen SC – Viadukt SE 3:6
U10-11 Kelen SC – Viadukt SE 6:0
U8-9 Viadukt SE – Kelen SC 8:4
U8-9 Újpest – Viadukt SE 6:6

Futsal:
U11
Kincsem Futsal – Viadukt SE 0:12
Viadukt SE – Nagykáta SE 8:3
⚽️ Gólszerzők: Gidai (7), Hanczwikl (4), Kiss (4), Váradi (4) és Mérey.
„Utolsó futsal mérkőzéseinket játszottuk a szabadtéri időszak előtt, sikeresen zártuk a “téli” idényt. Végig bátran, játékra éhesen játszottak a srácok, hasznos sorozat volt ez számunkra.
Gratulálok a fiúknak!”
Farkas Arnold edző

U15 Tatabánya – Viadukt SE 4:1
⚽️ Gólszerző: Kocsis.
„2 héttel a bajnoki start előtt újabb erőpróbán mérette meg magát U15-ös csapatunk. Még mindig hektikusak a hétköznapok a betegségek sérülések miatt, mégis az épp jelenlévők hatalmas munkát fektetnek a csapatba és önmagukba. A Tatabánya együttese fogadta gárdánkat, kifejezetten lendületes mérkőzésen. Sok támadás ért végig a mérkőzés során, fizikálisan is igénybe vette csapatunkat a találkozó, de a mérkőzés egészét tekintve tisztesen helytálltunk. Igaz vezetést tudtunk szerezni az első félidőben, lassan felénk tudott kerekedni ellenfelünk, a végén többször is betalált, ezzel beállítva a 4-1-es végeredményt.
A csapat mutatott dolgai nagy részben mégis pozitívnak mondhatóak.”
Tajti András edző

Leány U17
Nagykáta SE – Viadukt SE 9:0
„Sajnos nem jó előjelekkel vártuk a mai meccset, de a sok hiányzó dacára sikerült elutaznunk Monorra. Mindezek ellenére nagyon jó első 20 percet produkált a csapat. 2 gólos hátrány dacára több helyzetet kidolgoztunk, kapufát rúgtunk, de ami ennél is fontosabb a lányok nagyon élvezték a focit. A második félidőben még egy fokozattal feljebb kapcsoltunk, hogy gólt szerezzünk, domináltuk a meccset. Ez nagyon sok erőt kivett belőlünk, és egy kontratámadás végén gólt kaptunk. Ez nagyon megfogta a csapatot, teljesen leblokkoltunk, 3 perc alatt 5 gólt kaptunk. Egy rövid időkérés után sikerült rendeznünk a sorokat, és az utolsó tíz percben ismét egyenrangú ellenfelei voltunk a nagykátai csapatnak.”
Kungl Vilmos edző


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net