Múlt heti eredményeink ⚽️🟢

A mögöttünk hagyott játékhét rendkívül sok mérkőzést tartogatott, első értékelő részünkben az U19 és az U14 bajnokiját, valamint az U13 és az U11 felkészülési mérkőzéseit vesszük górcső alá.
Pontosztozkodás ifistáink mérkőzésén ⤵️
🟢 Viadukt SE – Móri SE U-19 bajnoki mérkőzés 4:4
2022.03.02. szerda, 16:00 Kolozsvári utcai Sporttelep
Kezdő összeállítás: Terjék Á. – Benke B., Taferner D., Balázs A., Pál B. – Ullmann G., Horváth D., Haynes Á. – Mészáros B., Ullmann Á., Cserei H.
Cserék: Homoki A., Melega B., Oszter H., Sipos B.
⚽️ Gólszerzők: Homoki András (2), Cserei Hunor és Ullmann Ádám.
Jók: Benke B., Cserei H., Homoki A., Horváth D., Sipos B., Taferner D.
💬 „Közönségszórakoztató, fordulatos mérkőzésen ajándékoztunk 1 pontot az ellenfelünknek. Fiatal játékosaink egyre jobban teljesítenek a sokszor 2-3 évvel idősebb játékosokkal szemben, de a rutin még hiányzik. Sajnos Balázs Andris súlyos sérülést szenvedett, eltört a bokája. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki és várjuk vissza a csapatba!”
Sabján István edző
Második mérkőzését is megnyerte az U14 ⤵️
🟢 Csákvár TK – Viadukt SE U-14 bajnoki mérkőzés 1:3
2022.03.02. szerda, 17:00 Tersztyánszky Ödön Sportközpont
Kezdő összeállítás: Major T. – Balogh P., Ferkócza B., Bangó-Fi K., Kuti L. – Molnár K., Petróczi D., Szlávik B. – Lengyel M., Geréd-Király I., Nádházi S.
Cserék: Grozli Á.
⚽️ Gólszerzők: Kuti Levente (2) és Molnár Koppány.
💬 „A második fordulóban Csákváron mérettük meg magunkat egy szerdai fordulón. Küzdelmes mérkőzése volt a csapatnak, az erős hideg is próbára tette a gyerekeket, de mindenki nyugodtan végezte a dolgát. Ellenfelünk nagyon szervezetten játszott végig, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei az első félidőben, sajnos nem tudtunk élni azokkal, hiába a nagy helyzetek, úgy tűnt aznap nem akar összejönni a gólszerzés. A második félidőben már jobban irányította a csapat a találkozót, az 58. percben megtört a jég, vezetéshez jutottunk.
A találat kicsit megborította a pályát, a 3. találatunk után az ellenfelünk is eredményes tudott lenni, a végeredmény így 3:1 lett.”
Tajti András edző
Az U13 és az U11 is folytatta felkészülését ⤵️
🟢 Dorogi FC – Viadukt SE U-13 felkészülési mérkőzés 2:2
2022.03.02. szerda, 18:00 Dorog
⚽️ Gólszerzők: Pancza Z. és Kóródi Z.
💬 „Ellenfelünk remek játékerőt képviselt. Az első két negyedben a hazai csapat többet tudta birtokolni a labdát, támadásainkat már a középső zónában megakadályozta. Védekezésünk jól működött, komoly gólhelyzetet nem sikerült kialakítania a hazai csapatnak. Az utolsó két negyedben megtaláltuk a játékunkat, oldalváltásaink jól sikerültek, sokszor eljutottunk már az ellenfél kapujáig, ahol sajnos ziccerekben hibáztunk.
Összességében egy végig jó iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született.”
Kóródi Ferenc edző
🟢 Viadukt SE – Budafok U-11 felkészülési mérkőzés 11:3
2022.03.04. péntek, Forrás Sportközpont
⚽️ Gólszerzők: Gidai N. (3), Hanczwikl Z. (3), Pancza Z. (3), Kiss Zs. és Korbuly M.
💬 „Péntekre gyakorló mérkőzést szerveztünk srácainknak, ahol egyéni képességekben, és csapatjátékban is felülmúltuk ellenfelünket. Ezúttal nagyon dominánsan, és magabiztosan fociztunk, a jó egyéni teljesítményeknek kifejezetten örültem.
Köszönjük a Budafoknak a részvételt, további sok sikert kívánok nekik!”
Farkas Arnold edző
🟢 Viadukt SE – Budakeszi LA U-13 felkészülési mérkőzés 2:6
2022.03.05. szombat, 09:30 Forrás Sportközpont
⚽️ Gólszerzők: Varga Bence és Kóródi Z.
💬 „Végig kiegyenlített mérkőzésen az utolsó negyedben helyzeteit remekül kihasználó vendégcsapat megérdemelten nyert. Támadásainknál a vendégek jól lezárták a területeket, a támadó zónában hiányzott a bátor 1 az 1 elleni játék felvállalása. Védekezésünk a kapunk előtt nem volt elég hatékony, sok területet hagytunk ellenfelünknek. Akadt néhány jó egyéni teljesítményünk, és mindenkinek a hozzáállásával elégedett voltam.”
Kóródi Ferenc edző
🙋‍♂️📸 Végül fogadjátok sok szeretettel a mérkőzésen készült képeinket 📸🙋‍♂️


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net