Bemutatkozás – GÖRKORCSOLYA szakosztály

Devecsai-Kéri Eszter vagyok a szegedi Tornádó Team – Magyarország legeredményesebb görkorcsolya egyesülete – egykori válogatott versenyzője. 11 évig görkoriztam versenyszerűen, többszörös magyar bajnoki címet értem el, 2005-ben a Görkorcsolya Európa-bajnokságon a magyar váltó tagjaként 6. helyezést hoztam el. 2008-ban kijutottam a Spanyolországban megrendezésre kerülő világbajnokságra is. Ez után kezdtem el foglalkozni egyesületünk legkisebbjeivel. Édesapámék 20 éve oktatják a görkorcsolyát a szegedi gyerkőcöknek és ennek hagyományát, örömét szeretném elhozni most Biatorbágyra is.

Első sportágként is remek választás már kis korban (4-5 évesen) a görkorcsolya, hiszen a korosztálynak megfelelő terhelés közben, játékos módszerekkel tetőtől-talpig valamennyi izom működésbe lép.

A folyamatos egyensúlyt, koordinációt és kontrollt követelő mozgások fejlesztő hatása pedig a mozgás és beszédfejlődésben, a kognitív képességek fejlődésében is páratlanul hatékony. A hiperaktivitásra is jótékonyan hat. Egyedülállóan komplex képességfejlesztést jelent a görkorcsolyasport, amely valamennyi, esetleg később választott sportág tökéletes alapsportága lehet. Mozgalmas, változatos, látványos, sokoldalú, világszerte nagyon népszerű, amely minden fiatal nagy kedvence.

Edzések: kedd – csütörtök: 17:30-18:30, Biatorbágy, Főtér

Telefonszám: 0630/6260391

Email: eszterkeri08@gmail.com


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net