Foci: Pest Vármegyei Kupa

Sikerrel vettük a 4. fordulót.

Február 17-én Dunakeszire látogatott felnőtt csapatunk.

VS Dunakeszi 🆚 Viadukt SE 1️⃣:3️⃣ (1:2)
🏟 Magyarság Városi Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Papp Zs. – Imre L., Stadler B., Orbán M. – Miskei M., Csobánki Á., Tóth R., Lesták B., Pál B. – Galambos G., Vajda D.
🔁 Cserék: Fodor D., Mérey M., Schindler B., Lipők B.
🎯 Gólszerző: Vajda Dániel (32., 56.) és Tóth Richárd (40.)

👤 Vezetőedzőnkkel, Vincze Gáborral beszélgettünk a mérkőzés után.
👇
💬 „Felemásra sikeredett felkészülésünk, rövid volt és sok a hiányzó. Két játékosunk távozott, Bebők Milán és Rónaszéki Botond, ami egy jó dolog, hisz van előrelépés a megyéből is NB-s csapatokhoz. Három új játékos csatlakozott hozzánk, két középpályás, Brkic Denis és Szöllősi Olivér, valamint Imre Levente, aki a hátsó alakzatban lesz bevethető. Az edzőmérkőzések jól sikerültek, ha csak a mutatott játékot és az eredményt nézzük, valamint elkerültük a komolyabb sérülést. Örömteli volt nézni, ahogy az edzéseket csinálták a fiúk és kiemelném Lesták Benit, aki előtt le a kalappal, mert igen komoly sérülésből jött és várható volt, hogy ezt majd még kísérik kisebb sérülések, de mára már jól van.
Vártuk már a Vármegyei Kupa-mérkőzést is, hiszen ezért melóztak, hogy éles meccseket játszunk. Jó ritmusban kezdtünk, de öt percet követően egy rossz helyezkedés miatt emberhátrányba kerültünk, Imre Levente bemutatkozása rövidre sikerült. A vezetést is megszerezték a hazaiak, de erre a csapat nagyon jól reagált. Benyomta mindenki a vészgombot és olyan ritmust mentek együtt, olyan fegyelem volt, amit büszkeség volt nekem is nézni! Ez nagybetűs csapat volt, gratulálok nekik!”

Szép volt, fiúk! Hajrá, VIDOK❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net