Atlétika: ESSX Europe KEZDŐ RÚDCSOMAGOK

Hány évesen kezdtétek a rúdugrást? Ha megnézzük Mondo karrierjét, kijelenthetjük: minél korábban kezded, annál jobb 😊
A korai kezdés leggyakoribb akadálya, hogy a gyerekeknél változó a növekedés üteme magasságban és a technikai felkészültségben is. Az egyik pillanatban még tökéletes a mérethez és képességekhez az adott rúd, a következő héten meg már túl puha. Tisztában vagyunk vele, hogy egy utánpótlás nevelő egyesületnek nagy nehézséget okoz, hogy ennyire sokféle rúdra van szükség, hogy minden gyerek a képességeinek és termetének megfelelő eszközzel készülhessen. DE pontosan tudjuk, hogy milyen pótolhatatlan a rúdugrás technikáját megtanulni a lehető legfiatalabban! EZÉRT hívtuk életre a speciálisan, a gyerekekkel (is) foglalkozó egyesületek számára, a kezdő rúdugró csomagunkat, amellyel könnyebben lehet a gyerekeknek az aktuális fejlettségi szintjüknek megfelelő rudat adni. A készletben megtalálható rudakkal, a legkisebbek számára is elérhető, hogy a nagyokhoz hasonlóan hajlítsák a rudat, így mélyítve el a helyes technikai tudást.
Szeretnéd megadni a legkisebbeknek az esélyt, hogy igazi rúdugróvá váljanak? Vagy az eszközhiány az egyetlen akadálya, hogy a lelkes gyerekcsoportból szenvedélyes rúdugró növendékek legyenek?
Itt az alkalom!
Keresd fel az essxeurope https://essx.eu/products/essx-vaulting-poles-models/ oldalát, vagy írj üzenetet, hogy többet megtudj a kezdő rúdugró csomagunkról!
Ui: A legkisebb rudunk 27,5kg-35kg közötti súlyindexszel rendelkezik, így nem lehet több kifogás, hogy a gyerekek nem tudják meghajlítani a kemény rudakat! 😉


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net