Horváth Ádám

Elindul utánpótlás edzőinket bemutató rovatunk!!! ✅⚽️🥰
Következzen U8-9-es stábunkból Horváth Ádám, aki nemcsak edzőként, hanem labdarúgóként is képviseli a Viadukt családot.✅
Horváth Ádám❗️❗️❗️
Hogyan kerültél kapcsolatba a labdarúgással?❓
🗣Mióta az eszemet tudom a labda mindig fő szerepet töltött be az életemben. Kezdetben még csak a téren majd később a beton dühöngőkben próbáltam felvenni a ritmust és helytállni az idősebb srácok között. Szép lassan körvonalazódott bennem, hogy én ezt szeretném csinálni, labdarúgó lenni. 9 éves koromban édesapám folytonos füle nyúzása végre célba ért és levitt a helyi csapathoz a Csepel Hungary Club 94-hez. 15 éves koromban le igazolt a Csepel FC majd 17 évesen az Újpest FC, 18 éves koromban már az Újpest NB2 felnőtt csapatában edzhettem. Ezután két felnőtt NB3-mas csapatban is megfordultam mint Dunaharaszti és a Csepel FC, míg nem 2018-ban a Viadukt Se-Biatorbágy felnőtt csapatát erősíthettem a mai napig.
Miért döntöttél úgy, hogy az edzői hivatást választod?❓
🗣Minden időmet a labdarúgás tette ki, folyton kint voltam a pályán ennek köszönhetően már kamaszként lehetőségem nyílt kis korosztályok mellet tevékenykedni, tábort szervezni-
lebonyolítani, másod edzőként részt venni az edzésükön. Szerepet vállalni a fejlődésükben. Ekkor már körvonalazódott bennem, hogy részt szeretnék venni a fiatalság formálásában.
Kérlek mutasd be eddigi edző karriered! Milyen egyesületeknél és korosztályoknál dolgoztál?❓
🗣Fiatal labdarúgóként lehetőségem nyílt Csepelen Fc csapatában edzői kvalitásomat fejleszteni. 2019-ben Budaörs Liver Fc U8 kiemelt csoport vezető edzője, valamint u10-11 csapat másodedzője voltam. 2019 végén csatlakoztam Biatorbágyra ekkor U8-9 kiemelt korosztály másodedzője, U8-9 közép korosztály edzője, valamint az U12 csapat másodedzője, az egyéni képzéseket tartó edzők egyike lehettem.
Mutasd be jelenlegi csapatodat!❓
🗣U8-9 korosztály kiemelt csoportjával foglalkozhatok az idei szezonban. Tavalyi évben lehetőségem nyílt már megismerni a csapat felét hiszen az akkori u8 korosztály u9-é öregedett.
Bizakodva várom a közös munkát hiszen egytől egyig tehetséges gyerekek, minden tőlem telhetőt megteszek fejlődésük érdekében.
Mit gondolsz, milyen a jó edző?❓
🗣Úgy gondolom utánpótlás edzőként rettentően fontos olyan közeget teremteni, amely biztosítja és támogatja a gyerekek szociális, érzelmi, kognitív és erkölcsi fejlődését, valamint fontos a jó hangulat kialakítása, hogy a gyermek mindig örömmel és mosollyal érkezzen edzésre. Továbbá a
gyermek személyiségének helyes irányba terelése valamint, hogy növeljük a labdarúgás iránti szeretetüket. Emelett: türelmes, igazságos, megértő, példaértékű, szenvedélyes a sportág iránt.
Mi az edzői hitvallásod? Milyen játékosokat szeretnél nevelni?❓
🗣Mindig szem előtt tartani a gyerekek érdekeit és odafigyelni rájuk. Ez nem a felnőttekről, hanem a gyerekek igényeiről szól! Lehetővé tenni a pozitív énkép kialakulását azzal, hogy képességeiktől függetlenül megbecsülöm őket és segítek nekik saját fejlődésükre és igyekezetükre koncentrálni. Utánpótlás edzőként úgy gondolom nem az cél, hogy a hétvégi versenyre felkészítsem a tanítványaimat, hanem sokkal inkább az, hogy közép- és hosszú távú terveket szőjünk.
Ha a világ bármely csapata tárt karokkal fogadna edzőként, melyiket választanád?❓
🗣Mindig megpróbálok a jelenre koncentrálni és abból kihozni a legtöbbet, úgy érzem a lehető legjobb helyen vagyok, olyan edző kollégák vesznek körül akik segítségével tudásomat fejleszthetem és még jobbá válhatok ezáltal a gyerekeknek is többet és többet nyújthatok. (Azért a Barcelona ajánlatán elgondolkodnék :))

Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net