Sprinzeisz Dominik

Elindul utánpótlás edzőinket bemutató rovatunk!!! ✅⚽️🥰
Következzen U8-9-es stábunkból Sprinzeisz Dominik, aki ezen korosztály mellett még az U12-13-as Bozsik csapatért is felel. Dominik utánpótlás korában több évig is erősítette a Viadukt SE-t.✅
Sprinzeisz Dominik❗️❗️❗️
Hogyan kerültél kapcsolatba a labdarúgással?❓
🗣5 évesen kezdtem el focizni Biatorbágyon Abroncsos Gábor bácsi kezei alatt, innen 14 éves koromban távoztam Budaörsre, ahol az U17-es korosztályból bemutatkoztam a felnőtt csapatban. Egy féléves Biatorbágyi kitérőt követően, Törökbálinton folytattam felnőtt pályafutásomat. Jelenleg a Pátyi SE felnőtt csapatát erősítem több Biatorbágyi nevelésű játékossal együtt.
Kérlek mutasd be eddigi edző karriered! Milyen egyesületeknél és korosztályoknál dolgoztál?❓
🗣Tavalyi évben kezdtem el edzői karrieremet, mivel mindig is foglalkoztatott a gyerekekkel való foglalkozás, illetve édesapám példája is folyton a szemem előtt lebegett, aki majdnem 3 évtizeden át segítette a Biatorbágyi utánpótlás korú gyermekek fejlődését. A Tavalyi évben Fülöp Noellal ketten edzettük a Biatorbágyi U12-13as Bozsik korosztályt. Noeltól rengeteget tanultam ezalatt az egy év alatt és ezt itt is megszeretném köszönni neki. Az idei évtől viszont az U8-U9es korosztály egy részét illetve, az U13as Bozsikos korosztály gyermekeit is én viszem tovább és remélem minél több sikert érhetünk el közösen a gyerekekkel az év folyamán.
Mutasd be jelenlegi csapatodat!❓
🗣Ahogy fogalmaztam tavaly az U13as csapat kivételével nem foglalkoztattam több csapatot, de azt el kell mondanom, hogy nagyon sok tehetséges gyermek alkotja ezt a csapatot és én személy szerint mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy a maximumot kihozzam belőlük. Az U8-U9es korosztály számomra egy új terep lesz, mivel pár edzés és Bozsik torna kivételével (amin csak szemlélőként vettem részt) annyit elmondhatok, hogy rengeteg tehetséges gyermek van akik még nagyon sokra vihetik.
Mit gondolsz, milyen a jó edző?❓
🗣Rengeteg edzővel dolgoztam már focista pályám alatt és annyit elárulhatok, hogy egy kivételével kevésben volt meg számomra minden ami ahhoz kell, hogy valaki jó edző legyen. Számomra a jó edző felkészült, komplett, célratörő, segítőkész, megértő, szórakoztató és a maximumot akarja mindig kihozni a csapatából és a játékosaiból.
Mi az edzői hitvallásod? Milyen játékosokat szeretnél nevelni?❓
🗣Személy szerint mindig a maximumra törekszem. Utánpótlás edzőként az a célom, hogy minden játékosommal megszeretessem ezt a sportágat. Minél több olyan gyermeket szeretnék képezni akik eljuthatnak a labdarúgás legmagasabb szintjeire, de emellett fontosnak tartom azt is, hogy a foci mellett az életben is megállják majd a helyüket.
Ha a világ bármely csapata tártkarokkal fogadna edzőként, melyiket?❓
🗣Utánpótlásedzőként mindenképpen az Ajaxot mondanám, mivel évről évre elképesztően sok minőségi játékost tudnak adni a football világának, de ha felnőtt edzőként tekintek erre a kérdésre akkor egyértelműen a Ferencvárost mondanám. Mióta az eszemet tudom a Fradinak szurkolok, apával rengeteg Fradi meccsre jártunk még a régi stadionba, és engem teljesen elvarázsol maga a hangulat ami körbe veszi Magyarország legnagyszerűbb csapatát.

Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net