Döntetlen az ezüstrangadón

Múlt hétvégén két korosztályunk is a fehérvári Főnix-Gold együttesével találkozott. U14-es csapatunk mérkőzése a dobogós helyezések szempontjából kimondottan izgalmasra sikeredett és végül 2️⃣:2️⃣-es döntetlennel zárult. Ezzel biztossá vált, hogy éremmel zárják a srácok a bajnokságot. 🎉
Tajti András mindkét találkozót elégedetten értékelte és megdicsérte játékosait.
👇
U14 ➡ „Nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre, izgalommal telve vártuk a rangadót, ennek ellenére nagyon koncentráltan és élesen tudtunk kezdeni. A mérkőzésen lehetett érezni mindkét félen, hogy nyomja a teher a játékosokat, úgy érzem a mieink ezt jobban bírták. Hátrányból fordítottunk, majd a vége felé egyenlíteni tudtak a vendégek, amire válasz már nem érkezett, így osztozkodtunk a pontokon. A gyerekek csalódottan hagyták el a játékteret, joggal érezhették, hogy megérdemelték volna a győzelmet, több kialakított helyzetünk is volt, jól dolgozott a csapat mindvégig. Ezzel a ponttal biztossá vált, hogy érem nélkül nem zár szezont a brigád, és még az ezüst is meglehet, pusztán kettő pont a lemaradás 2 mérkőzéssel a zárás előtt.”
U15 ➡ „Nehéz mérkőzésre készültünk, kellemetlen emlékekkel vártuk a bajnokesélyes Főnix-Gold 2006-os korosztályát. Próbáltunk a lehető legjobban felkészülni a találkozóra, játékrendszert is váltottunk a meglepetés reményében. Igaz pont nem lett belőle (0:2), de nagyszerűen helyt álltak a játékosaink a mérkőzésen. Egy hét felkészülés után példátlan szervezettséggel és odafigyeléssel meccseltek végig, ezzel nagyon megnehezítve ellenfelünk dolgát.”
⚽️ Az utolsó előtti körben a szintén fehérvári Maroshegy érkezik hozzánk az Iharosba. A kisebbek számára igen nagy esélyt tartogat ez a forduló, hiszen legfőbb riválisuk a listavezető Kelennel találkozik.
Várjuk a szülőket, jöjjenek ki szurkolni a fiúknak❗️
Mindent bele❗️💪 Hajrá, Vidok❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net