Győzelemmel kezdték a bajnoki idényt az U19-es lányok!

Szeptember 19-én, vasárnap Székesfehérváron pályára lépett a bajnoki tornákat elsőként kezdő U19-es VIADUKT lány csapat.

Nagy lelkesedéssel és jó játékkal legyőzték a házigazda MÁV Előre csapatát.
VIADUKT SE – SZFV MÁV Előre 2 : 1 / 25-18, 25-13, 24-26/
Második mérkőzésén a KISTEXT csapatával találkoztak lányaink. Itt már látszott a fáradtság a játékosokon, mert nem tudtuk pihentetni őket.
KISTEXT – VIADUKT SE 3 : 0 / 12, 16, 12 /
Harmadik mérkőzésükön a csoport legerősebb csapata, a rutinos játékosokból álló pécsi együttes ellen nagy akarással küzdöttek a lányok. Érvényre jutott a pécsiek magassági és technikai fölénye, és – bár a mi játékosaink szó szerint minden erejüket bevetették, – legyőztek bennünket.
PTE PEAC – VIADUKT SE 3 : 0 / 14, 13, 10 /
Játékosaink nagy kedvvel vettek részt ezen a szezon nyitó tornán, bár hiányos és szokatlan összeállításban játszottak, a jelen lévők mindvégig bizonyították küzdőszellemüket és sportág-szeretetüket.
Véleményem szerint a játékosok sokat tanultak ezen a három mérkőzésen.
A versenytapasztalat komoly segítséget jelent nekik további fejlődésükhöz.
Ebben a tanulási folyamatban – a versenyzővé érésükben – sokat számítanak az éles küzdelmek átélése, a játékhelyzetek megoldási kényszerei.
Nagyon motiváltan és sikerélménnyel távoztak a tornáról.
Leszűrve a torna tanulságait, javítva a technikai és egyéb hibákat, szerintem csapatunk egy komplett összeállításban szép sikereket fog elérni a jövőben.
Biatorbágy, 2021. szeptember 20.
Sándor Péter
Viadukt SE Röplabda Szakosztály
szakmai igazgató


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net